modelarz2002 Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam to jest mój pierwszy model porsche 928 mam nadzieje ze nie będzie Hejtów AUDI R8 JUŻ JEST Z DOBRA JAKOŚCIĄ PORSCHE TEZ BĘDZIE DOBRA JAKOŚCI Pozdrawiam DOCENIAM RADY Przy porsche zrobiłem głośniki z tyłu ze słuchawek Z tyłu na szybce jest kleks od kleju nie dbałem o czystości rąk ale mi to nie przeszkadza to mój dopiero pierwszy model. Więc proszę o wyrozumiałości Jak wam się podoba Zrobiłem otwartą maskę tył Pozdrawiam was miłego dnia i oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Czemu nie ma uszczelek szyb? Te głośniki z tyłu chyba trochę za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Głośniki za duże i krzywo sklejone chyba sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 widac ze ta grupa jest nie miła same hejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Skoro wszystko bierzesz jako hejty, to odpuść sobie pokazywanie swoich modeli. Nikt tutaj "ulepu" chwalić nie będzie. Zdjęcia nie mają nowej jakości - są nieostre. Włącz sobie tryb macro albo AF i dopiero wtedy rób zdjęcia. Druga sprawa - dalej piszesz z małej litery, bez znaków interpunkcyjnych i do tego post pod postem - zmień to albo wkroczy admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Jest po prostu Super, wręcz d... urywa z wrażenia. Super są te niedomalowania na łączeniach paneli i oszkleniu tylu, farfocle poprzylepiane do lakieru. Jestem w totalnym zachwycie nad tablicami rejestracyjnymi. Jak na pierwszy model jest ok, ale nie powinieneś obrażać się na uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 :bip: messer jestes pojebany wszyscy :bip: mac same pojeby tu są :bip: stare pedały wręcz dziwki stare messer pojebany jest w :bip: model zajebisty nara i spierdalać o demnie hejterzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 wow... co tu się wyrabia ?!?!?!!?!??!?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Typowy małolat o niepohamowanym temperamencie... ręce opadają, ale sam chciał, to się doigrał - zgłoszony do admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 8 Kwietnia 2015 Super Moderator Share Napisano 8 Kwietnia 2015 modelarz2002 właśnie dostał bilet w jedną stronę. pozdrawiam Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi