modelarz2002 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Witam to jest mój pierwszy model porsche 928 mam nadzieje ze nie będzie Hejtów AUDI R8 JUŻ JEST Z DOBRA JAKOŚCIĄ PORSCHE TEZ BĘDZIE DOBRA JAKOŚCI Pozdrawiam DOCENIAM RADY Przy porsche zrobiłem głośniki z tyłu ze słuchawek Z tyłu na szybce jest kleks od kleju nie dbałem o czystości rąk ale mi to nie przeszkadza to mój dopiero pierwszy model. Więc proszę o wyrozumiałości Jak wam się podoba Zrobiłem otwartą maskę tył Pozdrawiam was miłego dnia i oglądania Link to comment Share on other sites More sharing options...
bahamut24 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Czemu nie ma uszczelek szyb? Te głośniki z tyłu chyba trochę za duże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Głośniki za duże i krzywo sklejone chyba sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarz2002 Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 widac ze ta grupa jest nie miła same hejty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Skoro wszystko bierzesz jako hejty, to odpuść sobie pokazywanie swoich modeli. Nikt tutaj "ulepu" chwalić nie będzie. Zdjęcia nie mają nowej jakości - są nieostre. Włącz sobie tryb macro albo AF i dopiero wtedy rób zdjęcia. Druga sprawa - dalej piszesz z małej litery, bez znaków interpunkcyjnych i do tego post pod postem - zmień to albo wkroczy admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Jest po prostu Super, wręcz d... urywa z wrażenia. Super są te niedomalowania na łączeniach paneli i oszkleniu tylu, farfocle poprzylepiane do lakieru. Jestem w totalnym zachwycie nad tablicami rejestracyjnymi. Jak na pierwszy model jest ok, ale nie powinieneś obrażać się na uwagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarz2002 Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 :bip: messer jestes pojebany wszyscy :bip: mac same pojeby tu są :bip: stare pedały wręcz dziwki stare messer pojebany jest w :bip: model zajebisty nara i spierdalać o demnie hejterzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWing Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 wow... co tu się wyrabia ?!?!?!!?!??!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucek Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Typowy małolat o niepohamowanym temperamencie... ręce opadają, ale sam chciał, to się doigrał - zgłoszony do admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted April 8, 2015 Super Moderator Share Posted April 8, 2015 modelarz2002 właśnie dostał bilet w jedną stronę. pozdrawiam Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts