Demonion Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Jakiś czas temu czekając na naprawę sprzętu malarskiego rozgrzebałem Francuza. Ogólnie model wzbudził we mnie mieszane uczucia z uwagi na jego wykonanie. Miejscami spasowany świetnie, gdzie nie gdzie dość duże luzy, a miejscami ścisk taki, że należy ciąć i piłować. Model wykonywany dla relaksu w ramach wymówki dla żony (wynieś śmieci, powieś pranie, opróżnij zmywarkę), iż jestem zajęty. Wersja Pudełkowa bez żadnych dodatków. Malowanie plamiaste. I to tyle na chwilę obecną, chyba trzeba szlifnąć lufę bo łączenie wyłazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Pojazd wydaje sie bardzo ciekawy tak wiec prosze sie brac do roboty ps ta lufe od dzialka to trzeba wywiercic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Taki fajny tank aż grzech, go nie wyposażyć w toczone metalowe lufki .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 8 Maja 2015 Autor Share Napisano 8 Maja 2015 Jak wymyślę jak naprawić uszkodzenia to wrócę do tematu. AMX był o włos od zaparkowania w śmietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Kombinuj, model bardzo fajny i żal go skasowac Będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi