Corporal_PL Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Jest możliwość zmiany skupienia. Można zrobić żeby brał ostrość tylko z punktu celowania albo ogólnie z całości. Nie wiem jak to się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 ... Nie wiem jak to się nazywa. Autofokus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Niesamowicie wygląda bez błotników !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Jest możliwość zmiany skupienia. Można zrobić żeby brał ostrość tylko z punktu celowania albo ogólnie z całości. Nie wiem jak to się nazywa. Gdzieś czytałem, że przy zdjęciach modeli dobrze jest manewrować przysłoną. Chodzi o parametr F- jeżeli chcemy, aby cały model był ostry, to należy ustawić F na jak najniższej wartości (osłona maksymalnie otwarta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Zajrzyj tutaj - http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=42035&hilit=kotlet - dużo info na temat fotografowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Maja 2015 Autor Share Napisano 28 Maja 2015 Dzieki, zdecydowanie podstawy dobrej modelarskiej fotografi, osobiscie obiecuje , ze jeszcze w tym roku sobie sprawie odpowiednie oswietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Maja 2015 Autor Share Napisano 29 Maja 2015 Panowie, to chyba ostatnie zdjecia przed galeria, korci mnie, zeby go uwalic mocniej pigmentami, ale sie powstrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi