krzysztof66 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Witam Przedstawiam mój kolejny model do oceny a mianowicie kocurka z Afryki.Do budowy użyłem modelu z Tamiyi nr 227,grilli z tamiyi i anteny z RB.Model sklejałem z ogromną przyjemnością jak to jest w przypadku Tamiyi,ale ocenę zostawiam wam pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Ładna maszyna, fajnie pomalowana, bardzo przyjemny model tunezyjskiego kociaka Ufajdałbym jeszcze tylko jakimś pyłem (dust effect lub suche pastele) zagłębienia gąsienic, ale to tylko moje widzimisię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomB(raider) Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Całkiem przyjemny. Bez niektórych modnych efektów, takie jak np. zadrapania, ale nie ujmuje to modelowi. Moim zdaniem tylko góra wieży odstaje za bardzo od reszty. Jest dużo bardziej zabrudzona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Ładny. Wygląda jakby niedawno opuścił myjnie samochodową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Mi się bardzo podoba, możesz go troszkę przykurzyć, ale ja bym nie przesadzał, przy takim malowaniu nie było aż tak tego pyłu widać, a trzeba pamiętać, że piasek na pustyni nie oblepia pojazdu jak błoto. Jest na prawdę ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos82 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Bardzo ładnie pomalowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek1123 Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Super malowanie, dyskretny weathering i kurzenie. Fajnie pobrudzona góra wieży - widać że po niej chodzili w trakcie transportu na statku do Afryki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof66 Posted May 7, 2015 Author Share Posted May 7, 2015 Bardzo dziękuję za pozytywne przyjęcie modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts