krzysztof66 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Witam Przedstawiam mój kolejny model do oceny a mianowicie kocurka z Afryki.Do budowy użyłem modelu z Tamiyi nr 227,grilli z tamiyi i anteny z RB.Model sklejałem z ogromną przyjemnością jak to jest w przypadku Tamiyi,ale ocenę zostawiam wam pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Ładna maszyna, fajnie pomalowana, bardzo przyjemny model tunezyjskiego kociaka Ufajdałbym jeszcze tylko jakimś pyłem (dust effect lub suche pastele) zagłębienia gąsienic, ale to tylko moje widzimisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Całkiem przyjemny. Bez niektórych modnych efektów, takie jak np. zadrapania, ale nie ujmuje to modelowi. Moim zdaniem tylko góra wieży odstaje za bardzo od reszty. Jest dużo bardziej zabrudzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Ładny. Wygląda jakby niedawno opuścił myjnie samochodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Mi się bardzo podoba, możesz go troszkę przykurzyć, ale ja bym nie przesadzał, przy takim malowaniu nie było aż tak tego pyłu widać, a trzeba pamiętać, że piasek na pustyni nie oblepia pojazdu jak błoto. Jest na prawdę ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Bardzo ładnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 Super malowanie, dyskretny weathering i kurzenie. Fajnie pobrudzona góra wieży - widać że po niej chodzili w trakcie transportu na statku do Afryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 7 Maja 2015 Autor Share Napisano 7 Maja 2015 Bardzo dziękuję za pozytywne przyjęcie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi