Batamba Napisano 5 Maja 2015 Share Napisano 5 Maja 2015 Witam Czy ktoś z Was mógłby mi powiedzieć czy poszycie - Eduard 35699 Zimmerit King Tiger Henschel DRAGON będzie pasowało do Academy 13229 German King Tiger [Last Production] ? oraz Czy ktoś z Was może Mi powiedzieć gdzie można kupić model czołgu Maus firmy Dragon ? Nie mogę go znaleźć na żadnej stronie sklepu modelarskiego , jest niedostępny. Bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 17 Maja 2015 Super Moderator Share Napisano 17 Maja 2015 Czołem No masz pecha załapałeś trolla ADMIN!!!! Btw z zimmem może być kłopot, nie znam modelu Academy jeśli idzie o wymiary ale obawiam się że mogą być niespodzianki- niestety na(-)tzn nie będzie pasował, bo o ile jak jest za duży to ok , ale jak braknie to blaszki nie naciągniesz... Myszki nie dostaniesz już bo nie jest produkowana od lat, pozostaje ci Ebay międzynarodowy ale ceny mogą być zniechęcające... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Tak jak pisze "Greif" z zimmeritem ostrożnie, a ceny Dragona 6007 mogą być "rynkowe" - był tu do wczoraj: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Limited-Edition-Dragon-1-35-German-Heavy-Tank-MAUS-6007-/181725443532?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a4fae35cc Tutaj Masz jeszcze 2 szt. http://www.ebay.co.uk/itm/DRAGON-6007-1-35-MAUS-German-Super-Heavy-Tank-Maquettes-Militaires-/301623976310?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item463a30a176 Lub - trzeba czekać na dodruk i jak się pojawi od razu brać. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Ja już mu dałem na PW namiar na Mausa ale ani dziękuję ani pocałuj w D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batamba Napisano 28 Maja 2015 Autor Share Napisano 28 Maja 2015 Witam. Mausa Dragon 6007 kupicie za 200 zł pod numerem telefonu 503 061 502. Właśnie go zamówiłem pół godziny temu:) Jest to numer telefonu sklepu modelarskiego w Gdańsku ,w którym bardzo miły pan oferuje żadkie modele i akcesoria. Bardzo dziekuję za informacje cooper69 i meser262 i przepraszam że nie podziękowałem wcześniej, dopiero dzisiaj sprawdziłem maila. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Więcej Mausa wg. rozmowy z właścicielem nie będzie w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi