JŚ Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Model przeciętny, a fotki tragiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Jakub Ślęczka ja nie chce cie tu atakowac ale co widze twój jakis post to piszesz zły model przeciętny itd. jeszcze nie widziałem pozytywnego twojego posta. A ja powiem ze model mi się podoba tylko postaaraj się zrobić jakies lepsze fotki powodzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Narazie model odstawiłem, jakoś nie mam chęci do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 ja robie model wtedy kiedy mam ochote bo jak robie go na siłęto mi nic niewychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Jakub Ślęczka ja nie chce cie tu atakowac ale co widze twój jakis post to piszesz zły model przeciętny itd. jeszcze nie widziałem pozytywnego twojego posta Jestem dość krytykancki zarowno względem innych jak i siebie. Niemniej nie raz pisałem pozytywne posty pod bardzo fajnymi modelikami. Super modelikow, nie jest za dużo, więc zapewne stąd więcej moich (nie nazwałbym negatywnych a obiektywnych opinii) Sam także, nigdy nie byłem, jeszcze zadowolony ze swojego modelu. Niemniej dzięki, że o tym piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Zobaczymy jak to wyjdzie: mój model i twój model na koniec konkursu, w tedy ocenimy nasze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Zobaczymy (niemniej nigdzie nie napisałem, że moj model jest lepszy od Twojego) Nasze modele rożnią się też nieco tematycznie... Mimo to powodzenia w dalszych pracach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 ... i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Pare fotek: Pare poprawek, rozjaśnie pył i kadłub skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Trzecia fotka - czemu koła jezdne nie są w linii? Ostatnie odstaje, jakby wyskoczyło z zębów gąsienicy. Czy prawe koło napędowe trzyma pozycję czy jest trochę odchylone? Nie przesadzone z metalizerem na gąskach? A tak to - brudas :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Koła jezdne są w linii tylko że tylni wózek jezdny jest odchylony pod dużym kątem. Prawe koło napędowe jest prosto. Jeszcze będzie napylany piach na niego aerografem to nie ma co się martwić o metalizer na gąskach. A co do syfu na nim........ ooj cholerny brUdas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 No na tyle co widać na tych... fotkach... Metalizera chyba faktycznie za dużo, z tego co udało mi się zobaczyć, to błoto jest również na bandażach- starłbym je, guma cały czas pracowała i błoto by odpadło. Poza tym wygląda nieźle ale z dalszym komentowaniem wystrzymam się do zobaczenia normalnych zdjęć. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecioiwino Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Troche dziwne to jest gdyż fajnie go pobrudziłeś itp a tu nagle ni z kąd ni z owąt wyskakują nam ostro błyszczące gąsienice. Zwróć na to uwagę lecz to tylko moje skromne zdanie, tak to spoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 mi trochę nie pasuje 4 fotka gdzie są te koła zapasowe i kanister. Jak bys mógł umieść to z boku czołgu bo z przodu to wygłąda chaotycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 mi trochę nie pasuje 4 fotka gdzie są te koła zapasowe i kanister.Jak bys mógł umieść to z boku czołgu bo z przodu to wygłąda chaotycznie Smile Gdzieś, kiedyś na fotce widziałem "czwórke" z takim syfem na sobie i mi się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 nie no jak tobie się podoba to spoko:) to co napisałem w poprzednim poście to moje zdanie :P powodzniea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2008 Kadłub prawie skończony... 99% pracy wykonane. Pare szmatek, pare poprawek i skończone... Wieża, jak narazie 15% pracy wykonanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 no kurcze czekam na efekt końcowy bardzo fajny model no i pojazd sam w sobie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2008 Narazie model się świeci i jeszcze nie widać cieniowania, wszystko wyjdzie po zmatowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 Po dłuższej przerwie i wielkiej niechęci do tego modelu wziąłem się do roboty jak narazie pare fotek znalezionych w sieci, bardzo mało informacji jest o tej konstrukcji, jestem zmuszony poszukać w kołobrzeskiej czytelni. Może tam coś się znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 piekne błotko, i w ogóle model zapowiada się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Dumo, a jak robiłeś błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 O ile nic nie czuję do niemieckiej pancerki tak ten "traktorek" ma coś w sobie. Życzę udanego efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Marca 2008 Autor Share Napisano 11 Marca 2008 To nie błotko tylko pył.... Kałub jest już skończony pare poprawek i odprysków pozostało do zrobienia ale to jak skończe wieże. Pył na podwoziu mocno rozjaśniłem i zmatowiłem... Może jeszcze dzisiaj wrzuce nowe fotki jak się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Może jeszcze dzisiaj wrzuce nowe fotki jak się uda. Ale lepiej pożycz aparat bo tych fotek co wrzucasz to oglądać się aż nie chce... i prawdę mówiąc nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi