Sofa Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Model w malowaniu własnym (Tamiya TS-3) z zestawu Revell'a plus: - lufa Aber'a - zimmerit P-Arta - fototrawionki P-Arta Stanowił on dla mnie odskocznie od nauki dla matury, wiec starałem się go robić bezstresowo, stąd widoczne niedoróbki. Pierwszy raz uczyłem się na nim montażu blaszek i przyznam, że większości nawet nie użyłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Podoba się no i skala właściwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 ŁAdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Ładna, choć może mocniejszy wash mógłby jej pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi