erolo2000 Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Witam Waszmościów po małej przerwie. Kolejne pare wieczorów i następny ulepek gotów. Sorry za fotki Fotka W świetle sztucznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Idziesz jak burza z tymi niemiaszkami Model podoba mi się Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted May 16, 2015 Author Share Posted May 16, 2015 No wreszcie sie ktoś wypowiedział ;). Miło, że na tak . No pędze , pędze skoro już zacząłem ładnych pare lat temu "temat" czas go wreszcie kiedyś skończyć. Jeszcze w planie 3 niemaszki zostały i Boże chroń mnie przed dokupieniem kolejnych . Czas najwyższy na Polaków 1939-1945 łacznie z PW. Będzie tego do ulepienia z 30tu (tyle tylko gdyż nie wszystko dostępne w 72ce). Jednego w polocie fantazji już kończę. Humbera od Hasegawy . Fakt wersja bojowa używana przez Polaków to Mk. III a ja IIke mam obecnie na warsztacie...zamiennie. Pewnie mi się oberwie za "merytoryke"...no i słusznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaris7813 Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Bardzo ładny. Tego "Kubusia" też będziesz robił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 To mnie zaskoczyłeś z tym Humberem! Zatem czekam na galerię Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny71pl Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Super !!! Też takiego teraz lepie tylko w skali 1:35 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Ładnie ci wyszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 Dzięki Waszmościowie ! , miło mi, że sie podoba ....P.S. Tak będę robił Kubusia pewnie w .... roku 2017 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Elegancka drezynka Ale jakiś kawałek torów byś jej dodał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wal Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Szynówka ładnie wyszła. Napisz czy planujesz inne szynowe pojazdy? Eksponujesz je na torowisku czy mini dioramach lub winietach? Pamiętam modele jakie wcześniej zamieszczałeś. Przemyślana tematycznie kolekcja i co ważne, bardzo udoskonaliłeś technikę wykonania. Z przyjemnością oglądam. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted July 4, 2015 Author Share Posted July 4, 2015 Miło ,że sie podoba. Obecnie na tapecie Panzer IV D od Mirage , później Sd.Kfz.7 i nareszcie Polacy od IX 1939 mam juz 27 "pudełek" ku temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts