erolo2000 Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Witam Waszmościów po małej przerwie. Kolejne pare wieczorów i następny ulepek gotów. Sorry za fotki Fotka W świetle sztucznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Idziesz jak burza z tymi niemiaszkami Model podoba mi się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 16 Maja 2015 Autor Share Napisano 16 Maja 2015 No wreszcie sie ktoś wypowiedział ;). Miło, że na tak . No pędze , pędze skoro już zacząłem ładnych pare lat temu "temat" czas go wreszcie kiedyś skończyć. Jeszcze w planie 3 niemaszki zostały i Boże chroń mnie przed dokupieniem kolejnych . Czas najwyższy na Polaków 1939-1945 łacznie z PW. Będzie tego do ulepienia z 30tu (tyle tylko gdyż nie wszystko dostępne w 72ce). Jednego w polocie fantazji już kończę. Humbera od Hasegawy . Fakt wersja bojowa używana przez Polaków to Mk. III a ja IIke mam obecnie na warsztacie...zamiennie. Pewnie mi się oberwie za "merytoryke"...no i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Bardzo ładny. Tego "Kubusia" też będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 To mnie zaskoczyłeś z tym Humberem! Zatem czekam na galerię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Super !!! Też takiego teraz lepie tylko w skali 1:35 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Ładnie ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 21 Maja 2015 Autor Share Napisano 21 Maja 2015 Dzięki Waszmościowie ! , miło mi, że sie podoba ....P.S. Tak będę robił Kubusia pewnie w .... roku 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Elegancka drezynka Ale jakiś kawałek torów byś jej dodał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Szynówka ładnie wyszła. Napisz czy planujesz inne szynowe pojazdy? Eksponujesz je na torowisku czy mini dioramach lub winietach? Pamiętam modele jakie wcześniej zamieszczałeś. Przemyślana tematycznie kolekcja i co ważne, bardzo udoskonaliłeś technikę wykonania. Z przyjemnością oglądam. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 4 Lipca 2015 Autor Share Napisano 4 Lipca 2015 Miło ,że sie podoba. Obecnie na tapecie Panzer IV D od Mirage , później Sd.Kfz.7 i nareszcie Polacy od IX 1939 mam juz 27 "pudełek" ku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi