lulu Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Maleńka dioramka - nie wiedziałem do jakiego działu ją dać. Trochę koślawo wyszły figury ale ćwiczyć trzeba na czymś, poprawiałem gebę jednego 4 razy i ciągle to samo; więc zostało już tak. No i kalka świeci na M3A1 Stuart - Academy, trudno. No i pora kupić namiot bo zdjęcia lipne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kommar Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Podoba mi się. Z czego zrobiłeś krzaki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Fajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 sympatyczna. Dla mnie krzaki za mocno wychodzą poza obszar. Zdjęcia słabe dlatego dalej ciężko cokolwiek powiedzieć. Brakuję przede wszystkim mocnych 2x żarówek,a nie namiotu. A najlepiej wystaw dioramę na zewnątrz w słoneczny dzień i rób zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Z tego co widać ze zdjęć to wygląda ładnie. Podoba mi się nie ufajdany czołg, a figurki... trudny temat wymagający ćwiczeń. Choć te wcale nie są złe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulu Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 Z czego zrobiłeś krzaki? krzaczki to mininatur Dla mnie krzaki za mocno wychodzą poza obszar. jak to krzaki, nie rosną równo Dzięki, że się podoba i że się nie podoba tak już jest. Trzeba ćwiczyć dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts