lulu Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Maleńka dioramka - nie wiedziałem do jakiego działu ją dać. Trochę koślawo wyszły figury ale ćwiczyć trzeba na czymś, poprawiałem gebę jednego 4 razy i ciągle to samo; więc zostało już tak. No i kalka świeci na M3A1 Stuart - Academy, trudno. No i pora kupić namiot bo zdjęcia lipne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Podoba mi się. Z czego zrobiłeś krzaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 sympatyczna. Dla mnie krzaki za mocno wychodzą poza obszar. Zdjęcia słabe dlatego dalej ciężko cokolwiek powiedzieć. Brakuję przede wszystkim mocnych 2x żarówek,a nie namiotu. A najlepiej wystaw dioramę na zewnątrz w słoneczny dzień i rób zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Z tego co widać ze zdjęć to wygląda ładnie. Podoba mi się nie ufajdany czołg, a figurki... trudny temat wymagający ćwiczeń. Choć te wcale nie są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Z czego zrobiłeś krzaki? krzaczki to mininatur Dla mnie krzaki za mocno wychodzą poza obszar. jak to krzaki, nie rosną równo Dzięki, że się podoba i że się nie podoba tak już jest. Trzeba ćwiczyć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi