Tomek Mroczkowski Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 Wiem, pojazd Tatra T815 ma własny temat, ale że jako wrzuciłem wersje NUR-22 w osobny to i tu myślę można założyć nowy wątek Niestety kilka zdjęć jedynie, sprzętu do radiolokacji zabraniają szczegółowo focić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Września 2016 Autor Share Napisano 16 Września 2016 Nietoperka ciąg dalszy, on więcej się na festyny i pokazy najeździ niż na poligony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi