rucek Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 Witam. Model jakością nie zachwyca, zakupiłem go kiedyś w stanie do dokończenia, poprawek było sporo, a samo zdetalowanie i szczegóły to porażka Potraktowałem go jako treningowego, poćwiczyłem kilka nowych technik. A o to efekty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 Ładnie wygląda, choć gąsienice to jakas porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 Mi się podoba. Swoją drogą, to niezły zabytek- kiedy koreańska firma przestałą robić te pojazdy w 1/48? Z 15, 20 lat temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2015 Przyznaje ze gąski to tragedia. Wygrały ze mną. Ale jak kolega wspomniał to z 20 letnia guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 Trochę dziwnie ten czołg wygląda, ale ładnie go zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 Dzięki on jest po II wojnie światowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Wygląda ciekawie. Tylko załoganci trochę sztywni. Ten model często pojawia się na Allegro, ale jakoś nie mogę się przełamać aby go zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 I nie przełamuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Czołem Świetny, widać ćwiczenia technik udane, bo ładne i kolorki i ślady eksploatacji. Gąski dla mnie ok, dlatego, że na fotach ich praktycznie nie widać Poza tym wszystko przyjemne dla oka Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Lipca 2015 Share Napisano 4 Lipca 2015 Myślę, że wypust nowych KaJap pojawi się po wprowadzeniu KaJapy w WOT z wersją 9.9. Dla mnie wykonanie bomba. Bardziej przypomina brudzeniem, zniszczeniem drugowojennych starszych braci, tylko krzyże nie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 8 Lipca 2015 Autor Share Napisano 8 Lipca 2015 Tak jak pisałem nie zwracałem uwagi na fakt ze zniszczenia nie będą pasowały do wyglądu pojazdów po II WŚ jak na model za 8,88 ZŁ myślę że wyszło dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi