micmal Napisano 24 Października 2015 Autor Share Napisano 24 Października 2015 Dzięki koledzy, choć za ostatnie fotki to Kotleta mi powinniście dać. Mam nadzieję, że trochę lepiej, choć do ideału to brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Do ideału brakuje jedynie prostych lufy KM-ów. Ja się tak za bardzo nie znam ale ani to Vickers ani Browning. Poniżej fotka z Wikipedii gdzie widać jak wyglądały Vickers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 brakuje jedynie prostych lufy KM-ów. Zgadzam się. Już tak czy tak je prostowałem, ale zostawiam, bo już cierpliwości nie mam. I tak powoli do przodu. Taka podstaweczka mi się przywidziała. Teraz pozostało dopracować rumowisko, piasek i to chyba najprzyjemniejsza część robienia podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 nie wiem jak to nazwać ale piasek jest... jednolity? z drobnych rzeczy to powrzucaj piasku między kamienie bo niektóre miejsca są od linijki. Tak to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 enten, ale to dopiero wstęp... Teraz pozostało dopracować rumowisko, piasek i to chyba najprzyjemniejsza część robienia podstawki. tak, czy tak, dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 10 Listopada 2015 Autor Share Napisano 10 Listopada 2015 Powoli idę dalej. Dodałem trochę do rumowiska, na podłoże przyszły pigmenty i pastele. Pozostało dopracowanie terenu, wykończenie boków (to najgorsze) i mocowanie pojazdów i figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Fajnie ie to wygląda. Galeria już pewno niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Listopada 2015 Autor Share Napisano 24 Listopada 2015 Zakończenie tutaj viewtopic.php?f=81&t=51644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi