micmal Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Matylda..., Matylda... od razu jak słyszę to imię, to słyszę piosenkę chyba Harry Belafonte ją śpiewał . Model na przywrócenie chęci do modelarskiego życia (bo coś lenia mam ostatnio ) Malowany Tamką, foltry Miga, łoś z AK. I teraz oleje, malowanie pierdołek, obicia, praca z kalkami itd, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Jak na przywrócenie chęci to początek lepszy być nie mógł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Bardzo dobrze zapowiadający się powrót. Teraz tylko zrób ładnie, nieprzesadzone obicia i zacieki, a efekt końcowy będzie miodny Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Bardzo dobrze zapowiadający się powrót. Teraz tylko zrób ładnie, nieprzesadzone obicia i zacieki, a efekt końcowy będzie miodny Pozdrawiam Kornik Czołg służył jak sądzę w Afryce, przykurzenie piaskiem nie byłoby bardziej stosowne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Oczywiście, że byłoby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Bardzo ładny model wyszedł jak na przełamanie lenia Matylda w 1:48 chodzi za mną od dłuższego czasu. Wanna już plastikowa czy jeszcze stalowa? Jak się składało ten zestaw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premier1986 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 JAk składalność? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 Jak na przywrócenie chęci to początek lepszy być nie mógł. Dzięki Teraz tylko zrób ładnie, nieprzesadzone obicia i zacieki Będzie i jedno i drugie. przykurzenie piaskiem nie byłoby bardziej stosowne? Piasek mile widziany, pewnikiem siępojawi. Matylda w 1:48 chodzi za mną od dłuższego czasu.Wanna już plastikowa czy jeszcze stalowa? Jak się składało ten zestaw? JAk składalność? Polecam Matyldę, przyjemność w składaniu, ot takiego klocki Lego. Wanna plastikowa. http://www.missing-lynx.com/reviews/48/tamiya32572reviewlp_1.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucek Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Dzięki . Koniec urlopu, to i do tematu czas powrócić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Jest coraz ciekawiej, ale nie zapomnij też zapodać washa i wykończenia na brezenty na wieży. Teraz jest mega płasko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Obicia, brrr. Strasznie ich nie lubię robić. U ciebie wyglądają w sam raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Bardzo mi się podoba, świetnie wygląda . Czy jest możliwość nawiercenia km-u wieżowego, to jedyne co rzuciło mnie się na oczy ?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Jest coraz ciekawiej, ale nie zapomnij też zapodać washa i wykończenia na brezenty na wieży. Teraz jest mega płasko. Wash już był, ale w niektórych miejscach jeszcze poprawię. Pakunki mają tylko kolor bazowy właśnie będę je męczył Obicia, brrr. Strasznie ich nie lubię robić. U ciebie wyglądają w sam raz. Dzięki, też tego nie lubię brrr. Bardzo mi się podoba, świetnie wygląda .Czy jest możliwość nawiercenia km-u wieżowego, to jedyne co rzuciło mnie się na oczy ?. Dzięki . Pewnie, że jest możliwość nawiercenia km-u, przynajmniej spróbuję. To jest właśnie powód dla którego warto robić zdjęcia. Gapiłem się przecież na model, ale dopiero sam po zrobieniu fotek to zauważyłem, tak jak i brązową kropkę olejną po biedronce, której nie roztarłem i dopiero po fotkach poprawiałem (góra wieży). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Tiaaa, zdjęcia są bezwględne . Do tego oczy osoby drugiej, trzeciej, itd... . Nie zmienia to faktu, że model zrobiłeś świetny, a to tylko szczególik . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 Nie zmienia to faktu, że model zrobiłeś świetny, a to tylko szczególik . Dzięki Czołg chyba gotowy do odbioru. Teraz figurki, czekam na klamoty do jeepa i można pomyśleć o podstawce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoker Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Fajnie wygląda, ciekaw jestem jaką podstawkę zrobisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Jest dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Jest naprawdę świetna. Udało Ci się wspaniale oddać "ciężkość" jej sylwetki To ulubiony czołg mojej żony i ona również bardzo kibicuje Twojej pracy. Czekamy na więcej! Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted August 19, 2015 Author Share Posted August 19, 2015 Fajnie wygląda, ciekaw jestem jaką podstawkę zrobisz I tu właśnie mam zonka, bo sam nie wiem co wybrać. Ale kupiłem dziś piaskowiec, więc znowu ściana (ale tym razem z piaskowca), albo kawałki piaskowca i fragment zbocza jakiegoś wadi. Jest dobrze. Dzięki Udało Ci się wspaniale oddać "ciężkość" jej sylwetki To ulubiony czołg mojej żony i ona również bardzo kibicuje Twojej pracy. Dzięki. O to właśnie mi chodziło, żeby uchwycić tę "ciężkość" i wethering tak zrobić, aby to podkreślić. Podziękowania i ukłony dla małżonki . Moja lepsza połowa wyjechała z młodszą pociechą, to staram się nadgonić tematy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 Coś tam dłubię do scenki z czołgiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted October 18, 2015 Author Share Posted October 18, 2015 Coś tam podgoniłem. I jeszcze fotki pokręciłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Jak go jeszcze kurzem obsypiesz to będzie cacy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Piękny Jeep. Jest ślinotok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts