Trojan Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 Witam i zapraszam do obejrzenia galerii mojego Mesia. Model z pudła, bez żadnych blaszek. Jedyna modyfikacja to dorobione walizki. Warsztat http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=49400 Cytuj
letalin Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 Jakaż to przecudna maszyna! Gullwing i DS19 to ikony tamtych czasów. Gratuluję modeliku, jest też świetny. Cytuj
Dorotka Napisano 18 Lipca 2015 Napisano 18 Lipca 2015 Czołem! Oryginał „poza skalą”, model świetny, wykonanie zacne. Jednym słowem: Gratulacje Co do uwag, to: 1. Mam wrażenie (szczególnie przy zdjęciach z tyłu), że drzwi w pozycji zamkniętej odstają – ten typ tak ma, czy warstwy lakieru to spowodowały? 2. Lakier w niektórych miejscach jakby miał „gęsią skórkę” (pod drzwiami kierowcy w szczególności). 3. Ubrudzona listwa na przedniej szybie (generalnie metalizer na listwach to chyba nie to). 4. Małe błędy w kolorystyce elementów w kabinie. 5. Rurę wydechową w środku bym zaczernił. Tyle mojego. Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam! Cytuj
TRF Napisano 18 Lipca 2015 Napisano 18 Lipca 2015 Ładny model, bardzo mi się podoba, zamierzam się z nim zmierzyć za niedługo. Jedyne co bym poprawił to listwy wokół okien i felgi potraktował chromem z alcladu. Rozumiem że zderzaki nie są fabryczni chromowane? Gratuluje ładnego modelu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi