Trojan Napisano 17 Lipca 2015 Share Napisano 17 Lipca 2015 Witam i zapraszam do obejrzenia galerii mojego Mesia. Model z pudła, bez żadnych blaszek. Jedyna modyfikacja to dorobione walizki. Warsztat http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=49400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 17 Lipca 2015 Share Napisano 17 Lipca 2015 Jakaż to przecudna maszyna! Gullwing i DS19 to ikony tamtych czasów. Gratuluję modeliku, jest też świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Czołem! Oryginał „poza skalą”, model świetny, wykonanie zacne. Jednym słowem: Gratulacje Co do uwag, to: 1. Mam wrażenie (szczególnie przy zdjęciach z tyłu), że drzwi w pozycji zamkniętej odstają – ten typ tak ma, czy warstwy lakieru to spowodowały? 2. Lakier w niektórych miejscach jakby miał „gęsią skórkę” (pod drzwiami kierowcy w szczególności). 3. Ubrudzona listwa na przedniej szybie (generalnie metalizer na listwach to chyba nie to). 4. Małe błędy w kolorystyce elementów w kabinie. 5. Rurę wydechową w środku bym zaczernił. Tyle mojego. Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Ładny model, bardzo mi się podoba, zamierzam się z nim zmierzyć za niedługo. Jedyne co bym poprawił to listwy wokół okien i felgi potraktował chromem z alcladu. Rozumiem że zderzaki nie są fabryczni chromowane? Gratuluje ładnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Odjazdowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi