skikut87 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 (edytowane) Tym razem zapisalem fotki w 600 wiec mysle ze powino byc juz dobrze \ Edytowane 21 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Witam, ja bym radził postarać się o lepsze zdjęcia, bo naprawdę ciężko jest ocenić Twój model na podstawie fotek, które przedstawiłeś. Skala rozumiem, że 1/35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Po za tym foty są za duze- Max rozmiar to 800 pix. szerokości, ale po tym co widać model jest kapitalny! Widać ,że przedstawiasz wysoką klasę . Model dla mnie 6/6. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Jak tu ocenić gdy nic praktycznie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 faktycznie musisz dać lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 tylko nie rozumiem jednego u mnie widac je bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi