Polski_Czołgista Napisano 6 Maja 2017 Autor Share Napisano 6 Maja 2017 Mam nadzieję że widać (sorry że teraz dopiero ale trochę problemów technicznych było ) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Fajnie jakby pojawily sie jakies obicia. To ozywilo by model. Mysle ze to juz wiedza na nastepny model bo w tej chwili po nalozeniu pigmentow to bylo by slabo malowac obicia. Ja bym jeszcze nad kamo popracowal. Wydaje mi sie bardzo uproszczone, ale jak w przypadku obic to praca nad kamo przed nalozeniem pigmentow. co mozna by z tym modelem jeszcze zrobic? Mozesz pobawic sie w dodanie blota, jakis rozbryzgow na oslonach bocznych i na kolach i gasienicach. Na sam konies krawedzie przetrzec metalicznym pigmentem i bedzie czy figurke bedziesz poprawial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Fajnie jakby pojawily sie jakies obicia. To ozywilo by model. Mysle ze to juz wiedza na nastepny model bo w tej chwili po nalozeniu pigmentow to bylo by slabo malowac obicia. Ja bym jeszcze nad kamo popracowal. Wydaje mi sie bardzo uproszczone, ale jak w przypadku obic to praca nad kamo przed nalozeniem pigmentow. co mozna by z tym modelem jeszcze zrobic? Mozesz pobawic sie w dodanie blota, jakis rozbryzgow na oslonach bocznych i na kolach i gasienicach. Na sam konies krawedzie przetrzec metalicznym pigmentem i bedzie czy figurke bedziesz poprawial? Tak jak pisałem - wanna do dokończenia, a co do obić to chciałem ten model zrobić tak dla luzu, bo ostatnio obiciami prawie zepsułem sobie shermana :'( więc tu nie robiłem żeby nie przesadzić. Tego chce już zamknąć i w następnych będę się bawił - 7TP czkea na malowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi