Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W okolicy nie mam papierniczego a jak już jest to są tam rzeczy typu farby dla dzieci... Może coś w necie zamowie. Ale to już nie na ten model. Na te oleje to sobie jakiegoś starszego wezmę

Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na pewno przydałoby się jej matowe wykończenie. Widać delikatnie szew łączenia form. Fajnie, że malujesz figurkę bo ożywi model.

Napisano

Co masz na myśli z tym matowym wykonczeniem?

Szew był szlifowany. I aż się zdziwiłem jak po suchym pedzlu to wyszło

Napisano

Matowy mundur i cała reszta bo się świeci jak psu jajca.

Wysłane z urządzenia do tego przeznaczonego za pomocą własnych palców i bez nachalnej reklamy!!!

WYŁĄCZ TE DURNE KOMUNIKATY Z REKLAMOWE Z TAPATALKA

Napisano
Matowy mundur i cała reszta bo się świeci jak psu jajca.

Wysłane z urządzenia do tego przeznaczonego za pomocą własnych palców i bez nachalnej reklamy!!!

WYŁĄCZ TE DURNE KOMUNIKATY Z REKLAMOWE Z TAPATALKA

Jak go 'zmatować' bez lakieru?

E no spokojnie

Napisano

Ale to niestety jeszcze nie przy tym modelu. Nie mam kiedy odwiedzić modelarskiego więc krucho z zaopatrzeniem

Napisano

Przy następnym modelu postaram się użyć lakieru. W planach mam narazie tylko zakończyć ten model do września tym co mam a pozniej sobie chemię uzupełniać i na zimę dopiero jakiś model

Napisano

Witam. Czas na dalsze zmagania z modelem - dostał kolorek

a9d001783aeed0aa849649951b994a25.jpg233cfbb67fbe1b0200bb2b4e31367a73.jpg7c8ecee66997f236a18f7ff3b68304d1.jpg

Tak teraz wyglada. Dzisiaj możliwe że podłoże kalki i sido a jutro wash będzie

Pozdrawiam

Napisano

Figs pozostaje utopijny czy chcesz go urealniac?

• 2 months later...
Napisano

Po dłuższej nieobecności czas na małą aktualizację

model dostał washyk i trochę zacieków (chyba znowu przesadziłem )

ZR5qRs8BsQ4vTi2UWsqOfqaHXPfSUuUq0ajdjNbIQSw=w1132-h685-no

stug%2B4%2B-%2B4

stug%2B4%2B-%2B3

https://lh5.googleusercontent.com/-nS9pzq0SJZc/VjSQyS4CO8I/AAAAAAAAAgU/Ec3FWFquDpQ/w1218-h685-no/stug%2B4%2B-%2B2

https://lh4.googleusercontent.com/-nD22D5UjKx4/VjSQydiJG6I/AAAAAAAAAgM/RCHBhq0Bwno/w385-h684-no/stug%2B4%2B-%2B1

Nie zwracajcie uwagi na łączenie wanny bo to jeszcze na sucho bo gąski zdejmuję czasami jak muszę się do kół dostać

Pozdrawiam

Napisano

Na zewnątrz płyt trochę mam zdaniem za mocno, natomiast po wewnętrznej kompletnie nic. Bandaże na kołach będziesz jeszcze malował?

Napisano
Na zewnątrz płyt trochę mam zdaniem za mocno, natomiast po wewnętrznej kompletnie nic. Bandaże na kołach będziesz jeszcze malował?

No z tymi płytami to mam nadzieję że po dalszych zabiegach trochę mniej będzie to widać. Po wewnętrznej jeszcze nie robiłem. Tak bandaże będą malowane jeszcze

Pozdrawiam

• 1 year later...
Napisano

Ciąg dalszy

Doszło trochę pigmentu na górną część i boczne panele. W dalszej części bandaże na kołach, brudzenie wanny iiii... model teoretycznie skończony

6417005071060855522?authkey=CKLBhv-n4KXbnQE

6417005073503691618?authkey=CKLBhv-n4KXbnQE

6417005071424539778?authkey=CKLBhv-n4KXbnQE

Pozdrawiam