Marcin1970 Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Witam. Nareszcie dokończyłem meczenie podstawki pod tankiste, miała być słoma i jakieś patyki maskujące skończyło się na śniegu. Pierwsze fotki w namiocie bezcieniowym, niestety żarówki nie przetrwały podróży do domu i światła dalej nie ma :( Wiec fotki wyszły jak wyszły. Uwagi mile widziane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Jak dla mnie bomba. Poza tym ze ladnie zrobione to wlasnie podpatruje jak maja wygladac pewne brudzenia- to juz tak na przyszlosc, gdybym chcial poprawiac swoje figsy w zimowkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Marcin, a dałoby radę jakieś zbliżenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted July 26, 2015 Author Share Posted July 26, 2015 Dzięki za uwagi. Postaram się zrobić zbliżenia całości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Podstawa to fotki. Nic nie napiszę póki nie zobaczę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted July 27, 2015 Author Share Posted July 27, 2015 To na życzenie okazuje kilka zbliżeń ( lepszych już nie wyprodukuje:( ). Pierwsza fotka nie obrabiana udało mi się wyłapać kolorystykę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 namiot bezcieniowy na bok. Wyjdź na balkon/taras itp. i rób zdjęcia. Główki nie widać dobrze. Tył figurki ciekawszy od mocno zabłoconego przodu. Góra figurki zdecydowanie lepiej Ci wyszła. Buty wyglądają na jednolite i bym poprawił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted July 27, 2015 Author Share Posted July 27, 2015 Leje... na zewnątrz nie pójdę robić zdjęć. Aparat mi strasznie przekłamuje kolorystykę ( już był w servisie ale nie wiedza co? ) , moge jeszcze telefonem popróbować. Ma przedstawiać wczesne wiosenne zabrudzenia czyli brak mrozu , chlapa i lekki śnieg. Po kilkunastu probach z telefonem, powtarzam nie umiem robić zdjęć wiec te musza pozostać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Jest całkiem udany, a ja sam lepszych nie robię więc i za bardzo krytykować nie mam co. Model byś w końcu jakiś skleił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted July 28, 2015 Author Share Posted July 28, 2015 Model byś w końcu jakiś skleił. Mam rozgrzebane ze 3 szt, ale jak otwieram pudla i widzę ile maja części to mi się odechciewa. Biorę się za przemalowanie KW bo transportu międzynarodowego nie przeżył, w sumie cały czas coś grzebie ale nic poważnego. A tego ktosia pomalowałem dla treningu i miał wylądować w pudle razem z reszta zbytecznych figurek, ale ze jakoś wygląda dostał podstawkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts