Marcin1970 Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Witam. Nareszcie dokończyłem meczenie podstawki pod tankiste, miała być słoma i jakieś patyki maskujące skończyło się na śniegu. Pierwsze fotki w namiocie bezcieniowym, niestety żarówki nie przetrwały podróży do domu i światła dalej nie ma :( Wiec fotki wyszły jak wyszły. Uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Jak dla mnie bomba. Poza tym ze ladnie zrobione to wlasnie podpatruje jak maja wygladac pewne brudzenia- to juz tak na przyszlosc, gdybym chcial poprawiac swoje figsy w zimowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Marcin, a dałoby radę jakieś zbliżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 26 Lipca 2015 Autor Share Napisano 26 Lipca 2015 Dzięki za uwagi. Postaram się zrobić zbliżenia całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Podstawa to fotki. Nic nie napiszę póki nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Lipca 2015 Autor Share Napisano 27 Lipca 2015 To na życzenie okazuje kilka zbliżeń ( lepszych już nie wyprodukuje:( ). Pierwsza fotka nie obrabiana udało mi się wyłapać kolorystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 namiot bezcieniowy na bok. Wyjdź na balkon/taras itp. i rób zdjęcia. Główki nie widać dobrze. Tył figurki ciekawszy od mocno zabłoconego przodu. Góra figurki zdecydowanie lepiej Ci wyszła. Buty wyglądają na jednolite i bym poprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Lipca 2015 Autor Share Napisano 27 Lipca 2015 Leje... na zewnątrz nie pójdę robić zdjęć. Aparat mi strasznie przekłamuje kolorystykę ( już był w servisie ale nie wiedza co? ) , moge jeszcze telefonem popróbować. Ma przedstawiać wczesne wiosenne zabrudzenia czyli brak mrozu , chlapa i lekki śnieg. Po kilkunastu probach z telefonem, powtarzam nie umiem robić zdjęć wiec te musza pozostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Jest całkiem udany, a ja sam lepszych nie robię więc i za bardzo krytykować nie mam co. Model byś w końcu jakiś skleił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 Model byś w końcu jakiś skleił. Mam rozgrzebane ze 3 szt, ale jak otwieram pudla i widzę ile maja części to mi się odechciewa. Biorę się za przemalowanie KW bo transportu międzynarodowego nie przeżył, w sumie cały czas coś grzebie ale nic poważnego. A tego ktosia pomalowałem dla treningu i miał wylądować w pudle razem z reszta zbytecznych figurek, ale ze jakoś wygląda dostał podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi