janex Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 In - box Za niedługo relacja z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 25 Listopada 2007 Większość elementów jest identyczna jak w Western Star recivery Truck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Większość elementów jest identyczna jak w Western Star recivery Truck. Chodzi Ci chyba o zabudowę niestety ale italerka ma tylko tą i upycha ją do wszystkich wreckerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 OOOOOOOOO ja muszę sobie taką kupić tylko mi brakuj jednej rzeczy pieniędzy ale może sprzedam moje modele z herpy i sobie kupie.Scania jest super kiedyś u mojego taty w firmie była SCANIA 113. Jak kupie tą scanie to ja na pewno przerobie na 4x2 i obudowę wezmę do iveca turbo star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Nie rozumię jednego, dlaczego obudowę z Iveco??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 28 Lutego 2008 Autor Share Napisano 28 Lutego 2008 Nie z tylko do. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 no właśnie chodziło mi ,że wezmę obudowę z scani do iveca dzięki janex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi