TRF Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam. Przedstawiam swój kolejny ukończony model Dodge Charger R/T. Sam zestaw, no cóż, daje wiele do życzenia. Kiepskie spasowanie elementów, detale bardzo grube no ale to revell więc nie wymagajmy zbyt wiele. Model malowany farbą tamiy X-1 Black i chromem z Alclada. Zapraszam do galerii i do oceny modelu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Fajny, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Model fajny i na czasie po tych wszystkich hot rodowych programach w TV, ale niestety powłoka lakiernicza pozostawia sporo do życzenia. Widać paprochy i niedoszlifowany lakier. Reszta jest ok. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Mocno, mocno średni…. Lakier czarny eksponuje wszystkie nierówności, które niestety wylazły i biją po oczach. O połysku raczej nie ma mowy, jeżeli to miał być mat, to też nie wyszło. Przednia szyba zdaje się w jednym rogu odstaje, opony się błyszczą, rury wydechowe nie nawiercone rażą srebrnym wypełnieniem, prawe i lewe tylne koła różnie leżą „w obrysie”. Generalnie mam wrażenie, że model robiłeś w pośpiechu. Na plus zdjęcia, doskonale maskujące wszystkie braki. Bez urazy ale pokazałeś wcześniej, że stać cię na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Dzięki za opnie i krytykę. Od siebie dodam tyle że był to model "szkoleniowy" młodszego brata ( jego pierwszy w karierze) ja nadzorowałem pracę a on lepił szlifował szpachlował i malował. Jedyne co zrobiłem to maskowałem i malowałem chromem listwy wokół szyb i nadkoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Wow. Bardzo mi się podoba. Jenak Amerykańska motoryzacja jest najfajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi