erolo2000 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Witam Waszmościów po małej przerwie 15 godzin dłubaniny i kolejny ulepek gotów - Ostatni Germaniec nr 100 skończony Malowany oczywiście pędzlami . Przydział : Kiev 1941 - Motorized Reg. Hermann Goering (Fotki z rąsi ): T E M A T N I E M C Y O G Ł A S Z A M Z A Z A K O ń C Z O N Y Czas na Pancernych Polaków 1939-1945 (Seria 28 modeli do wykonania ). Pierwsze trzy tankietki od FtF w budowie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Zieleń w karaluchach to mieszanka czy gotowiec?Jakis nr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek G. Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Mieszanka Pactr, ale pare tych zieleni robiłem z myślą o: IX1939 , LWP i PSZ na zachodzie. Nie jestem w stanie podać teraz dokładnych nr i proporcji - Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 A po Polakach co będzie? Może współcześniaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2015 A po Polakach co będzie? Może współcześniaki? Moja wyobraźnia sięga max na 2 lata do przodu ;) . Generalnie miejsca do układania kolejnych zabraknie mi po Polakach - za małe M . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Generalnie miejsca do układania kolejnych zabraknie mi po Polakach - za małe M . To zutylizujesz/sprzedasz/dasz dziecku do zabawy te pierwsze/najsłabsze modele, zrobi się miejsce na nowe Albo dorobisz się nowego, większego M lub D - czego serdecznie zyczę Aha - modelik - czekam na Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 To zutylizujesz/sprzedasz/dasz dziecku do zabawy ... HERETYK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Podoba mi się, sam na takiego się czaję tylko w mniejszej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2015 To zutylizujesz/sprzedasz/dasz dziecku do zabawy ... HERETYK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Dzięki Krzyśku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi