TerraIncognita Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Witojcie. Zakupiłem sobie Challego I z Tamiyi oczywiście, po czym zacząłem guglać. Takie coś wyguglałem: I tutaj pytanie jakiego koloru najlepiej użyć jako bazy. Czy Sinai Grey jak do Merkav będzie ok? czołg jest dwu czy trzy kolorowy? A czy mam racje twierdząc że numer boczny maszyny ze zdjęcia to 6033?. I jak malowanie ze zdjęcia ma się do tego co widać na tym filmie? Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Po długim wpatrywaniu się w zdjęcia, śmiem twierdzić, że Al Hussein (jordańska nazwa Challengera) jest trójkolorowy. Spod warstwy kurzu prześwituje zielony i brązowy. Na czysto pewnie wygląda to mniej wiecej tak, tyle, ze ten "piaskowy" jest ciemniejszy. Zdaje się, że masz rację co do numeru taktycznego wozu, ale jeśli chodzi o kolor, to dobrałbym coś innego niż izraelski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 No nie masz racji że numer tego tanku to 6033, bo ciocia Wikipedia powiedziała mi że ten czołg to dż 33 gdzie litera dż jest tak pisana na początku wyrazu, co do kolorów to jest to inny odcień niż żydowski ,dla mnie jest on ciemniejszy.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Aj, faktycznie Adams ma rację co do numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Pięknie dziękuje, teraz czas na działanie. A co do arabskiego trzeba się doszkolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi