jonathan Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Czym to malowałeś? Można zrobić małą myjkę i pomalować od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Czym to malowałeś?Można zrobić małą myjkę i pomalować od nowa Pactra akrylowa Chyba nie mam już na to ani siły ani chęci. Teraz zaczynam zabawę z nowym modelem tym razem na konkurs Przede wszystkim załóż warsztat i najpierw pytaj zanim zrobisz coś czego nie jesteś pewien. Wiem to mój błąd teraz będę robił Honde S2000 to warsztat, in box i galeria będą bo to są warunki konkursu A tak na serio wiem że źle zrobiłem nie zakładając warsztatu Hehe wątpię w to czy kiedyś zdobędę tą wiedzę co wy Jak się wkręcisz to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Nic się nie namęczysz... Wrzucasz w roztwór z kreta i pilnujesz by nie pogubić małych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Ja czyściłem połowę swoich czołgów po zakupie aerografu, to nic strasznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Ja czyściłem połowę swoich czołgów po zakupie aerografu, to nic strasznego. Może sprubuje:) Nic się nie namęczysz... Wrzucasz w roztwór z kreta i pilnujesz by nie pogubić małych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Jeszcze lepsze efekty daje zmywacz do akryli "Wamodu" wybiera wszystko nawet olejne Humbrole.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 A ja polecam płyn do czyszczenia kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 A ja polecam płyn do czyszczenia kominków Jeszcze lepsze efekty daje zmywacz do akryli "Wamodu" wybiera wszystko nawet olejne Humbrole.Pozdrawiam M1A1(HA) Na pewno cos z tego wybiorę A tak z innej beczki startujecie w konkursie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Na zimę mam pewnego pomysła już nad tym pracuje mój wierny druch Piotrkur będze taka zima że hoho. Mam tylko zagwozdkę gdzie startować w pojazdach wojskowych, cywilnych czy też w dioramach gdyż mój pojazd nadaje się do wszystkich kategorii .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Na zimę mam pewnego pomysła już nad tym pracuje mój wierny druch Piotrkur będze taka zima że hoho. Mam tylko zagwozdkę gdzie startować w pojazdach wojskowych, cywilnych czy też w dioramach gdyż mój pojazd nadaje się do wszystkich kategorii .Pozdrawiam M1A1(HA) To cóż do za pojazd skoro można go wszędzie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Moja słodka tajemnica . Będzie to pojazd + moja konwersja , używany zarówno przez wojsko, służby cywilne a dioramkę można zrobić z niczego jak już masz pojazd . Muszę sprawdzić nagrody .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Hehe Sprytne Haha żeby wiedzieć w jakiej klasie wystartować, która nagroda najkorzystniejsza sprytne No cóż życzę powodzenia i miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi