jonathan Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 Czym to malowałeś? Można zrobić małą myjkę i pomalować od nowa Cytuj
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Napisano 1 Września 2015 Czym to malowałeś?Można zrobić małą myjkę i pomalować od nowa Pactra akrylowa Chyba nie mam już na to ani siły ani chęci. Teraz zaczynam zabawę z nowym modelem tym razem na konkurs Przede wszystkim załóż warsztat i najpierw pytaj zanim zrobisz coś czego nie jesteś pewien. Wiem to mój błąd teraz będę robił Honde S2000 to warsztat, in box i galeria będą bo to są warunki konkursu A tak na serio wiem że źle zrobiłem nie zakładając warsztatu Hehe wątpię w to czy kiedyś zdobędę tą wiedzę co wy Jak się wkręcisz to tak. Cytuj
jonathan Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Nic się nie namęczysz... Wrzucasz w roztwór z kreta i pilnujesz by nie pogubić małych elementów Cytuj
Corporal_PL Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Ja czyściłem połowę swoich czołgów po zakupie aerografu, to nic strasznego. Cytuj
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Napisano 1 Września 2015 Ja czyściłem połowę swoich czołgów po zakupie aerografu, to nic strasznego. Może sprubuje:) Nic się nie namęczysz... Wrzucasz w roztwór z kreta i pilnujesz by nie pogubić małych elementów Cytuj
Adams M1A1 Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Jeszcze lepsze efekty daje zmywacz do akryli "Wamodu" wybiera wszystko nawet olejne Humbrole.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
Dżejrosz Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 A ja polecam płyn do czyszczenia kominków Cytuj
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Napisano 1 Września 2015 A ja polecam płyn do czyszczenia kominków Jeszcze lepsze efekty daje zmywacz do akryli "Wamodu" wybiera wszystko nawet olejne Humbrole.Pozdrawiam M1A1(HA) Na pewno cos z tego wybiorę A tak z innej beczki startujecie w konkursie??? Cytuj
Adams M1A1 Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Na zimę mam pewnego pomysła już nad tym pracuje mój wierny druch Piotrkur będze taka zima że hoho. Mam tylko zagwozdkę gdzie startować w pojazdach wojskowych, cywilnych czy też w dioramach gdyż mój pojazd nadaje się do wszystkich kategorii .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Napisano 1 Września 2015 Na zimę mam pewnego pomysła już nad tym pracuje mój wierny druch Piotrkur będze taka zima że hoho. Mam tylko zagwozdkę gdzie startować w pojazdach wojskowych, cywilnych czy też w dioramach gdyż mój pojazd nadaje się do wszystkich kategorii .Pozdrawiam M1A1(HA) To cóż do za pojazd skoro można go wszędzie dać Cytuj
Adams M1A1 Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Moja słodka tajemnica . Będzie to pojazd + moja konwersja , używany zarówno przez wojsko, służby cywilne a dioramkę można zrobić z niczego jak już masz pojazd . Muszę sprawdzić nagrody .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Autor Napisano 1 Września 2015 Hehe Sprytne Haha żeby wiedzieć w jakiej klasie wystartować, która nagroda najkorzystniejsza sprytne No cóż życzę powodzenia i miłej zabawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi