ajmmodels Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Witam.Chciałem przedstawić trochę nowości[elementy waloryzujące] ,które będą wkrótce dostępne w sprzedaży http://ajmmodels.pl/elementy-do-waloryzacji-skala-1-700/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Czy takie dodatki ( uniwersalne elementy do okrętów ) będą planowane w skali 1/350? To jest genialny pomysł a takich rzeczy brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajmmodels Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Witam.Większość z dodatków w skali 1-700 będzie wydana w skali 1-350.Za jakiś czas pojawi się kilkanaście nowych boksów w obu skalach.Ajmmodels A tak na marginesie możecie podpowiedzieć czego Wam[modelarzom] najbardziej brakuje z wyposażenia i uzbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Świetna wiadomość z tymi dodatkami - choć ja czekam na 1/350, co mam nadzieję szybko nastąpi. Korwety z Mirage'a i kilka innych jednostek czeka na uzbrojenie przeciwpodwodne ;-). Z rzeczy które mi się marzą w 1/350 to pom-pomy czterolufowe. Co do oerlikonów, to może w 1/350 warto wydać same ich okrągłe platformy, z tymi charakterystycznymi uskokami na "podłodze"? Samo działko w większej skali ma sporo firm na czele z Masterem, więc chyba nie ma co dublować. Może również finezyjne, żywiczne bomby głębinowe z prowadnikami do umieszczenia w miotaczu bomb? Byłyby jak znalazł i do korwet i np. do trumpeterowskiego USS England, który takich bomb ma zainstalowanych mnóstwo, a oryginalne na modelu wyglądają kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 a kriegsmarine będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 (edytowane) a kriegsmarine będzie? Dodatki do nazioli i japońców są wszędzie i powszechnie dostępne. Wszystko co by się nie zachciało, od najmniejszych dupereli po jakieś radary co może jedna sztuka powstała. Tak, uproszczam, ale wiadomo o co chodzi. Royal Navy zawsze mile widziana. Jeśli miałbym coś proponować to carska marynarka i ogólnie okres przed II wojną światową ( który to też ma ogrom wielbicieli) , niestety mało co jest dostępne. Mówię o zarówno zestawach waloryzacyjnych ( działka 37mm, 47mm, 75mm, łodzie ) jak i o samych modelach. Przypuszczam, że wiele osób poprze moje zdanie. Edytowane 3 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Są jakieś perspektywy na dodatki uniwersalne do Hamerykańców w 1/700? I ogólnie 1 WŚ w tej skali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi