kokos85 Napisano 26 Września 2015 Autor Share Napisano 26 Września 2015 choć czasu ostatnio (jak na złość) mało coś dłubie...i dłubie... mała odsłona wnętrza w trakcie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba32440 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Jak tam prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Jak tam prace? powoli do przodu jest w trakcie malowania postaram się wrzucić jakieś zdjęcia jutro przyznam że walka jest zacięta i już chciałem się poddać ale walczę dalej nie wiem jak revell mógł zepsuć tak model mało co pasowało do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba32440 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Ja chyba też takiego zrobię tylko w 1:200 zvezdy bo jest tańszy i dlatego że revell skaszanił taki piękny samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 a jak to sie stało to nie mam pojęcia Prosta odpowiedź : Bo to jest Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Nie wiem czemu jeździcie tak po Revellu? Przecież autorem modelu jest Eduard. Revell tylko pakuje je w swoje pudełka, tak więc z pretensjami to raczej do sąsiadów z południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 a jak to sie stało to nie mam pojęcia Prosta odpowiedź : Bo to jest Revell no właśnie nie do końca bo sklejałem parę innych modeli revella w 144 i nie było takich przypadków wręcz przeciwnie były dobrze spasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Z kolei ja spotkalem sie z dwoma takimi przypadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba32440 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 E, tam nie narzekajcie zobaczcie to http://s72.photobucket.com/user/Bill_B_photos/media/1-144%20Ju52/1-144Ju5245_zpsf75375a8.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 niestety trzeba będzie poczekać na zdjęcia bo niestety przy ostatnim kolorze farba podciekła i musiałem wszystko zmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba32440 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 To pokaż efekt po zmyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Share Napisano 11 Listopada 2015 Tak na szybko telefonem zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba32440 Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 czym zmywałeś bo nie wygląda to najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 No powiem Ci, że jak by miał stać jako zapuszczony obiekt muzealny, to malarską bazę wyjściową masz świetną Przyłączam się do pytania czym zmywałeś i jak długo trzymałeś w tym model? Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Share Napisano 11 Listopada 2015 zmywałem cleanlux ale nie pływał w nim bo bałem się o wnętrze nie za bardzo uśmiecha mi się go rozklejać i malować ponownie środek... ale macie racje nie wygląda najlepiej i chyba zabieg powtórzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 W ramach nauki własnej na złomie, zmywałem za poradą z forum, zmywaczem do akryli Wamod-u. Żadna kąpiel tylko nanosiłem na mytą powierzchnię, chwilę odczekałem. Następnie ścierałem stosunkowo twardym pędzlem zmoczonym w zmywaczu. Wyżarło do gołego plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Share Napisano 11 Listopada 2015 W ramach nauki własnej na złomie, zmywałem za poradą z forum, zmywaczem do akryli Wamod-u. Żadna kąpiel tylko nanosiłem na mytą powierzchnię, chwilę odczekałem. Następnie ścierałem stosunkowo twardym pędzlem zmoczonym w zmywaczu. Wyżarło do gołego plastiku. dzięki za podpowiedz dużo lepiej wyszło zmywaczem wamodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Cieszę się, że pomogłem. Walcz dalej, obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi