dzidas71 Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Takiego oto sobie wykonałem jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Piekny! A za slicznego gryfa na sztandarze masz pochwale wzrokiem. Mam wyjatkowy sentyment do tego symbolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franek33 Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 To "Nasz"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 10 Września 2015 Autor Share Napisano 10 Września 2015 No nie. To "członek" Zakonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 No nie. To "członek" Zakonu. AAAaaa!!czyli "Nasz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 23 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 23 Października 2015 Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Października 2015 Share Napisano 23 Października 2015 Zwykły kamper, zero krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 23 Października 2015 Gryf z łapy, czy kalka? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 24 Października 2015 Share Napisano 24 Października 2015 Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 24 Października 2015 Autor Share Napisano 24 Października 2015 Skala to 54 mm , czyli 1:32. Gryf to niestety kalka Andreii :(. Sam dorabiałem sztandar i tarczę ze strzałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Października 2015 Wymalować coś takiego, jest bardzo trudno... choć są specjaliści, którzy dziergają takie godła z pędzla. Tak czy inaczej - bardzo ładna figurka i fajna scenka! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 24 Października 2015 Autor Share Napisano 24 Października 2015 Wiem, znam Kasie Manikowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi