Skocz do zawartości

Prince of Wales Tamka 1:350

Beecker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Trafila mi sie robótka. Zamówilem juz tez kompletny zestaw z pontos model.

brak mi tylko konkretnej dokumentacji. Czy ktos z szanownych kolegow moze cos polecic lub poratowac?

Prosze tez o uwagi na temat tego co tamka skopala i co trzeba poprawic.

Pozdrawiam

Fajny model sie zapowida.Sam mam na ukonczeniu model prine of wales w 1/350 z tamki tylko opieralem sie na edku w fototrawionkach.w moim modelu niespotkałem zadnych niedorobek.kwestia tego co jak dakeko zapędzisz sie w waloryzacji.w moim wykonaniu hył to model ekspetymentalny i powot po wielu latach do modelarstwa wiec pomylek miałem wiele.np bialy kolor zamiast jasno szarego.mysle ze sprawi ci wiele radosci.przyjemny w skladaniu.powodzenia bede tu zaglądał i zapraszam do mojego tematu prine of wales 1/350 jest na forum.

• 3 weeks later...

jest tu kilka super relacji na Forum...

szukaj tez takich pozycji

Wyd. Alan Raven: seria Ensign nr 1 - 'King George the Fifth Class Battleships'

Bardzo dobra, z duza iloscia zdjec i rysunkow.

Wyd. Chatham Publishing z serii Ship Craft ma pozycje Rogera Chesneau 'King George V Class Battleships' - opisujaca wszystkie modele plastikowe na rynku, doskonale rysunki oraz duzo informacji technicznych. Schematy malowania oraz swietnie rozrysowane detale okretu. W zasadzie to kompendium modelarskie dla typu KGV

Witam.

Irlandczyk. Mi nie chodzilo o zdjecia modelu. Potrzebuje informacji o tym co i czy Tamiya spartolila w modelu.

Blacman. Obie ksiazki posiadam. Lecz nie ma tam rozmieszczenia wszystkich nadbudowek. Ponoc jest to w ksiazce Witolda Koszeli. Dlatego pytalem czy ktos posiada jakies jego plany chodz nie podalem autora. Liczylem na sugestywne opinie .

A na Pontosa to jeszcze poczekam. Sklep plast model ktory je sprzedaje w polsce odmowil mi zlozenia zamowienia. Bo wedlug nich to:

- nie pobieraja zaliczek

- nie przyjmuja zamowien

- nie sa w stanie podac nawet dokladnej daty dostawy.

Wiem tylko ze pontosa maja miec miedzy pazdziernikiem a grudniem. I wwdlug nich to klient ma sam pilnowac towaru i kilkadziesiat razy sprawdzac dostepnosc towaru. Chyba ostatni raz robilem u nich zakupy.

Pozdrawiam

Witam.

No widzisz. Bardzoo dziwna polityka tego sklepu. Dla mnie mają klienta w nosie.

Poczekam jeszcze bo mi zależy. Jest jeszcze kwestia ceny. Na zachodzie widzialem ten zestaw za 109 $.

zabral bym sie chociaz juz za obróbkę kadluba , lecz nie mam jeszcze dokladnego rozmieszczenia plyt na kadlubie.

Pzdr

Mi wysłali raz dwie lewe gąski do T-72... Ta ich taniość przekłada się na tandetną jakość obsługi. Weź chłopku z hobbyeasy ściągnij sobie co chcesz, w tydzień wysyłają. Serio!