Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak wygląda całośc

ac984d4eacfa36bcm.jpg

A tutaj już poszczególne wypraski

247c073730b1b05dm.jpg

oponki

866bff297cf432c1m.jpg

4540f32442b85cd3m.jpg

c0e35f3bb399b96em.jpg

645e5bac9815eae8m.jpg

e8b97adfba755a4fm.jpg

felgi

d81b08bd5ae5b659m.jpg

f0801a79ede6b5a9m.jpg

0ce8dadd52dbeb78m.jpg

d6a0fafc5fdec1f7m.jpg

fc5cbef485dd9cf8m.jpg 34811f52ced8498bm.jpg

do tej naczepki mam zamiar zakupic konwersje Scani R na Scanie T

Napisano

Też ją zanabyłem, ale pewno nie prędko zabiorę się za sklejanie - najpierw planuję inne modele.

Wypraski są pierwsza kalasa, model zapowiada sie ciekawie.

Co planujesz ustawić na patelnię? Bo ja jeszcze nie mam koncepcji - myślałem o jakiejś gotowej koparce.

Z jakim ciągnikiem będziesz robił?

Pozdrawiam.

Napisano

Co planujesz ustawić na patelnię? Bo ja jeszcze nie mam koncepcji - myślałem o jakiejś gotowej koparce.

Pozdrawiam.

A ja bym radzil tobie zrobic jakis team racing dac jakis ciagnik siodlowy sportowy na to i dac do tego jakiegos Amerykanca albo cos z Europejczyka Volvo FH 16 , MB Actros I lub Scanie R-ke , Moze ja sie skusze na taka naczepe . Pozdrawiam
Napisano
A ja bym radzil tobie zrobic jakis team racing dac jakis ciagnik siodlowy sportowy na to i dac do tego jakiegos Amerykanca albo cos z Europejczyka Volvo FH 16 , MB Actros I lub Scanie R-ke , Moze ja sie skusze na taka naczepe . Pozdrawiam

Team rajdowy będę robił, ale jako zestaw Subaru, do patelni chyba jakiegoś MANa z niskim dachem i lekkimi modyfikacjami.

Napisał że R-ka po przeróbkach na T

Ehhh, nie doczytałem

Pozdrowienia.

Napisano
Team rajdowy będę robił, ale jako zestaw Subaru, do patelni chyba jakiegoś MANa z niskim dachem i lekkimi modyfikacjami.

Team rajdowy Subaru do tego no nie glupie i man do tego z niskim dachem no nie glupi nie glupi , ja tam narazie nic nie bede mowil bo nie moja naczepa ale zycze powodzenia w budowie . Pozdrawiam

Napisano

Praetorian właśnie o czymś takim myślałem, dzięki za zdjęcia

Pozdrowienia

Napisano

A nie ma za co

Spotkałem go będąc na wycieczce klasowej na takim totalnym za....gospodarowanym terenie Czyli w Lasówce. Z tej drogi można było kamieniem dorzucić do Czech

Cieszę się, że zdjęcia się przydały Sorry, za jakość, ale nawet się nie zatrzymywałem

Napisano

No dokładnie będę przerabiał e-Rkę na Scanie T a na patelnie postawie jakąś koparkę,dźwig lub spychacz (helikopter też by nie był głupim pomysłem) zależy na co mnie będzie stac

P.S.

zacząłem już sklejc fotki dam w sobotę bo teraz nie mam czasu

pozdrawiam

ccrriiss

Napisano

star200 im nie chodzi o wywrotkę.

Pozdrawiam,eKrystian

Napisano

do star200

nam nie chodziło o wywrotkę tylko o niskopodwoziowkę taką jak na pierwszy zdjęciu albo na tych fotach co dal Praetorian

pozdrawiam

ccrriis-s

Napisano

Ale koledze star200 chodziło o to, że patelnia, albo wanna mówi się na wywrotki

Napisano

No ja myślałem, że "patelnia" mówi się na platformę - często słyszę takie określenie na CB - napewno wtedy zwraca się ktoś w ten sposób do kierowcy platformy. Wanny to wanny, nie słyszałem, żeby ktoś na wannę mówił patelnia.

Ale oczywiście mogę się mylić, bo niezbyt długo jeżdżę z CB.

Tak, czy inaczej rozmawiamy to o platformie i o nią cały czas chodzi.

Pozdrowienia

Napisano

no koledzy założyłem temat w dziale Warsztat można komentować

pozdrawiam

ccrriiss

• 3 weeks later...
Napisano

Praetorian niestety, ale Italerka nie oferuje takiego modelu, jak pokazałeś na zdjęciach, a szkoda. Ten ze zdjęć (Twoich) ma szerokie nadkola pod kabiną i krótkie drzwi... A Italerka oferuje model z płaskim dachem, ale z długimi drzwiami i wąskimi nadkolami.

Ja zrobię połączenie tego, co pokazałeś, z modelem którego fotka jest poniżej - niski dach, 2 osie napędowe, ale długie drzwi i wąskie nadkola, bez osłon bocznych i bez owiewek.

man2.jpg

Pozdrowienia.

Napisano

No to manik sunshieldowski i naczepka niskopodwoziowa revella i jak znalazł będzie oryginał

• 9 months later...