KRL Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 Faktycznie tak jak napisał Solo z zewnątrz jest bardzo dobrze teraz trzeba odrobinę powalczyć z wewnętrzną częścią dyszy i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 11 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2015 Witam, woziłem się za malowanie , najpierw położyłem podkład z surfersera 1000 a następnie wykonałem pershing.Powiem szczerze ze wykonywałem ta technikę po raz pierwszy i hyle czoła przed tymi którym wychodzi to ładnie i równiutko , efekt jaki uzyskałem do wglądu na fotkach : podkład : pershing : Wczoraj zamówiłem tez za pomocą interneta z taki oto detal który bardzo ładnie prezentuje się na modelu : (zdjęcie z sklepu internetowego) Jak zawsze czekam na komentarze i porady przed malowanie kolorów bazowych , zdaje sobie sprawę ze będzie trzeba malować tak aby było widać wykonany pershing. Ale może są jakiś tricki o których powinienem wiedzieć przed malowaniem Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2015 Witam, po raz kolejny post pod postem , ale mam nadziej ze brak waszych komentarzy nie wynika z braku zainteresowania moim modelem miałem dzisiaj chwile u pomalowałem model kolorami bazowymi , jak zawsze kilka fotek : Dwa zdjęcia bez lampy ale wydaje mi się ze te z lampą lepiej oddaj moja próbę malowania. Z samego malowania jestem zadowolony a z modelu na model powinno być lepiej , mam tylko straszny problem z wszendobelnymi paprochami Jak zawsze czekam na komentarze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 Witam, zainteresowanie zerowe ale brnę dalej , położyłem kalkomanie : Wcześnie nigdy nie miałem do czynienia z tak ilością kalek a instrukcja modelu nie bardzo pomagała w ich nakładaniu ... Efekt prac widoczny na zdjęciach , na ogonie nałożyłem wash na probe obawiając się czy sobie z tym poradzę , moim zdaniem wyszło całkiem dobrze. Teraz wash na resztę modelu dokleić resztę uzbrojenia i galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Wychodzi fajnie Na jednym skrzydle straciłeś odgromniki. Polecam odciąć też z drugiego i zrobić np z włosia nowej szczoteczki do zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2015 Witam, na wstępie chciałem wszystkim życzyć Wesołych Świat , nie próżnowałem i uciekłem o kuszących potrawa aby popracować nad modelem Przykleiłem uzbrojenie , kola i klapy brakuje jeszcze przedniej klapy ale się robi Tu kilak fotek z tego jak prezentuje się model : A tu prezent od mikołaja : Pomału zbliżam się do końca przygody z tym modelem i mam świadomość ze nie jest to ideał ale ja jest zadowolony z mojej pracy Jest to pierwszy model samolotu jaki wykonałem i pierwszy w takiej skali ale mam ochotę na więcej Jak zawsze czekam na komentarze te pozytywne jak i negatywne. Pozdrawiam Przemek R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Sprobuj naprostowac Pitotke bo ucieka na bok i pociagnal bym go lakierem satynowym bo za bardo sie blyszczy jak na moj gust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi