p11c Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Jeden z pierwszych samolotów pasażerski w Polsce. Jeszcze używany w "AERO" Komunikacja Powietrzna S.A. Skrzydło zrobiłem już dawno ale dziś wykonałem statecznik i będę pokazywał warsztat w czasie rzeczywistym. In boxa nie będę pokazywał bo jak wygląda puszka piwa każdy wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 No ale oproznianie w/w puszki to juz etap przygotowawczy a tego nie pokazales... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 9 Października 2015 Autor Share Napisano 9 Października 2015 To zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 10 Października 2015 Autor Share Napisano 10 Października 2015 No to dzisiejsze i wczorajsze prace. Kadłub. I stateczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Ja nie wiem czy to czasem kryptoreklama nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 10 Października 2015 Autor Share Napisano 10 Października 2015 Ha Ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 15 Października 2015 Autor Share Napisano 15 Października 2015 Pisząc portfolio zapominam o istocie. To dalsze prace nad |Farmanem skrzydła; i Kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 15 Października 2015 Autor Share Napisano 15 Października 2015 Wycięcie jest niesymetryczne, to fakt. Jak mi się uda poprawić to zostawie a jak nie to od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 21 Października 2015 Autor Share Napisano 21 Października 2015 Na razie kadłub troszkę poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Patrząc na większość modeli to nie ma się czym chwalić. Ale z kronikarskiego punktu widzenia pokazuję kolejną blaszankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Patrząc na większość modeli to nie ma się czym chwalić. Mylisz się, stworzyłeś piękną kolekcję z historią Polski w tle. Nie wiem, czy jest druga, tak liczna i do tego wpisana w kilka stuleci naszego istnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Fascynuje mnie łatwośc z jaka robisz sobie te modele. Wiadomo, że to nie hasegawa. Ale sa bardzo fajne . Ja jestem pełen szacunku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 Dzięki, zawsze miło coś takiego czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Właśnie,że jest się czym pochwalić......bo coś mają te modele w sobie......no i samo to,że nie są z żadnego zestawu,nawet nie z plastiku...a ze zwykłych puszek i innych materiałów....to już powoduje,że budzą podziw,a jeszcze jak zaczniesz spokojniej nieco robić...nie śpiesząc się,to i detal wyciągniesz dużo ciekawszy.....życzę zatem samych udanych projektów i satysfakcji z pracy,którą w nie wkładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 I można odlecieć do ciepłych krajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi