pi_nio Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Cześć! Nie wiem czy już było, ale chciałem rozpocząć wątek o drukarkach 3D, a nie znalazłem niczego takiego na forum (może źle szukałem?). Nie wiem też czy byłoby zainteresowanie tym tematem więc zanim zacznę to zapytam czy mam się w ogóle produkować? Chodzi o to, że jakiś czas temu kupiłem drukarkę 3D i chciałem się podzielić swoimi doświadczeniami w budowie modeli. Może komuś by się to przydało, nie wiem... Może ktoś już się tym bawił i nabył większe doświadczenie ode mnie i będzie mógł też coś od siebie dorzucić. Czekam na odzew, bo nie lubię robić rzeczy nikomu niepotrzebnych. ;) Pozdrawiam! P.S.: Nie wiem czy dobry dział? Jak coś to proszę o przeniesienie do właściwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Wątek „modelarstwo i druk 3D?” jest ciągle dostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Drukowałeś już coś? Możesz coś zaprezentować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi