RH Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 created by picasa2html.com Witajcie Następny model skończony ,tym razem coś z klimatów pierwszowojennych .A mianowicie Bristol .2B Fighter . Model Eduarda z tak zwanej serii "Weekend edition" skala 1:48. Model raczej dość znany ,to tez pominę opis zawartości pudelka .Zresztą w internecie jest tyle rożnych stronek gdzie opisany jest ten model.Od siebie dodam że poza modelem posiadałem blaszki Parta .Blaszki te sa dedykowane modelowi z Rodena ale pasują tez do tego modelu ,tak że pokusiłem się aby je wstawić .Zawsze to troszkę zwaloryzuje ten model .Warsztatu nie prowadziłem na forum bo poza wykonaniem wnętrza ,reszt jest standardowa . Zrobiłem wiec trochę fotek z wykonywania wnętrza ,które wraz z gotowym modelem przedstawiam w galerii . Opis samolotu jak i dane tez pominę ,ewentualnych ciekawych odsyłam do Wikipedii . Co do samego modelu to jest on wykonany w barwach i oznaczeniach : No.62Squadron .Francja wczesny 1918 pilot Lt W.E.Staton .25 1/2 zwyciestw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Fantastyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Fantastyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Zawsze podziwiam cierpliwość i dzieło tych, co sznurują te szmatoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi