flynavy Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Model firmy Tamiya. Blachy Eduard. Trochę mi zajeła budowa tego modeliku a to z tego powodu, że rozpoczełem go robić rownoczesnie z narodzinami mojej córeczki. No ale wreszcie jest gotowy i zajmuje godne miejsce w moim kąciku japońskim w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 robi wrażenie wielością da się zrobić więcej lepszych zdjęć? budujących taaakie okręty podziwiam za hurtowe ilości wszelkich elementów do wykonania Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 30 Listopada 2007 Autor Share Napisano 30 Listopada 2007 No mam teraz problem ze zdjeciami, bo gablota zaształowana do podstawy na amen. Próbowałem wczoraj jakieś sensowne zdjęcia robić ale nic z tego. To co zaprezentowalem to najlepsze (w tym są dwa zdjecią starsze kiedy nie miałem gabloty przyklejonej - w tym czasie nie myślałem, że sam dołaczę do grona forumowiczów, pomimo że śledzę wątki juz od dłuższego czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 bo gablota zaształowana do podstawy na amen Wielka szkoda Bo model nawet zza szkła wygląda powalająco. A tak wogóle to Musashi/Yamato to moje ulubione pancerniki - urzekła mnie ich "sporotowa" linia (dla kontrastu na kolejnych miejscach są Kongo i Nagato ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszol Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 witam wszystkich . Piękny ten Musashi , ja sam pracuję nad Yamato od Tamiya -skala 1:350 plus blaszki Lion Roar (ultimate set ) - zestaw blaszek naprawde powala ilością i jakością , i z tego powodu nie wiem kiedy umieszczę pierwsze fotki . Poza tym to mój pierwszy model po 15 letniej przerwie . Wszystkim Zyczę wytrwałości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 Trzymam kciuki!! Czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 polowałem, polowałem i upolowałem. Też mam Musashi w 1/350 ... niedługo zrobimy warsztat. Piszę -my, bo mam nadzieję, że mi trochę pomożesz. Będę miał kłopot ze swoim, ale o tym w stosownym czasie. Potężny model, prezentuje się REWELACYJNIE !! dałbyś radę zdjąć gablotę i popstrykac coś z bliska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Witaj daj parę lepszych zdjęć,bo okręt na pierwszy rzut oka robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 W sprawie zdjęcia gabloty jest problem - przyklejona do podstawy. Chętnie jednak spróbuje pomóc przy budowie - zwłaszcza, że w ostatnim okresie ukazało sie kilka grafik/obrazków z Musashi, które gdzieś tam mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Fajna jednostka pływajaca ;P Podoba się. Spróbuj z tymi zdjeciami aby były wieksze. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 W sprawie zdjęcia gabloty jest problem - przyklejona do podstawy. To może chociaż jakieś zdjęcia z zoomami ? ... Chętnie jednak spróbuje pomóc przy budowie - zwłaszcza, że w ostatnim okresie ukazało sie kilka grafik/obrazków z Musashi, które gdzieś tam mam. hmm bardzo się przyda pomoc i informacje ... aaależ to będzie relacja... się rozmarzyłem, 550 elementów do sklejenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Jest możliwość byś podesłał mi zdjęcia lub materiały na których opierałeś się przy olinowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi