ministersan Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Witam Świeżo kupiony - szybki inbox - mam nadzieję, że za kilka dni uda mi sie podać więcej zdjęć. na razie z racji warunków kilka średniej jakości fotek. Szukałem F-15 w 1/72 , ale tak naprawde nie ma nic ciekawego na rynku (Italeri nie za bardzo, Academy też, Może hasegawa). A tu takie o to coś - na żywo linie sa delikatniejsze niż na zdjęciach. Mnie się podoba - nie wiem jak wymiarowa zgodnośc z oryginałem. Jesli będzie zapotrzebowanie na dokładniejszy inbox to postaram sie go zrobić. Cytuj
raptorf22 Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Gdzie kupiony? Model po całości trzeba papierem przetrzeć, ta skórka pomarańczy jest tragiczna. X-47 Platza prezentuje inny poziom wykonania.Mam na niego chrapkę ale amerykańca z tego nie zrobisz chyba. Cytuj
karambolis8 Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Przez te rowy wygląda na 1:144. Hasegawa ma znacznie lepsze linie, choć mniej detali na powierzchni. Cytuj
ministersan Napisano 5 Listopada 2015 Autor Napisano 5 Listopada 2015 Gdzie kupiony? Model po całości trzeba papierem przetrzeć, ta skórka pomarańczy jest tragiczna... Niestety nie w Polsce. Na żywo te linie naprawde nie wyglądają aż tak źle. Mocne zblizenie je powiększa. Jak na moje oko sa odrobinę delikatniejsze niz te znane z Airfixów. A po przetarciu papierem tej skórki myslę, że będa do zaakceptowania. W sumie model kosztował mnie około 40zł, więc wole jego niż za podobne pieniądze np. Italerke. Ogólnie mam niedaleko sklep z modelami japońskich producentów. Nawet jest najnowsze V-22 z hasegawy (oczywiście nowe malowanie ze starym modelem) i inne nowinki w fajnych cenach (np. AH-64 w 1:48 Hasegawy z malowaniem Japońskim za około 70zł). Udało mi sie kupić stary model Fujimi z E-2C w 1:72. Ogólnie jest kilka ciekawostek niespotykanych w polsce. Jakiś czterosilnikowy bombowiec japoński z IIWW w 1:144 - nie pamiętam symbolu - a z pudełka nic nie wyczytam , bo wszystko w krzakach. Ogólnie korci nakupywac - tylko jak to przewieźć. Cytuj
raptorf22 Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 Bardzo dobra cena, sam bym kupił 1 sztukę za tyle. W większości sklepów cena ok 150 zł za ten model. Cytuj
Dzejo Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 Cześć Pare tygodni temu JL dał obszerniejszego inboxa tego modelu http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=66&t=50740 Cytuj
ma87 Napisano 30 Grudnia 2015 Napisano 30 Grudnia 2015 witam wie ktoś gdzie można jeszcze kupić ten model za rozsądną cenę? przeglądałem oferty w necie i z wysyłką wychodziło ponad 150 zlotych Cytuj
Pasqual Napisano 31 Grudnia 2015 Napisano 31 Grudnia 2015 Eee tam, jakoś jak bym nie liczył, to wychodzi w HLJ poniżej 140 z wysyłką. Chociaż paczka którą dziś odebrałem z poczty miała wyrwane wzdłuż dwóch boków olbrzymie dziury. Ktoś baaardzo chciał zobaczyć co jest w środku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi