p11c Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Dalsza praca nad silnikiem Nie wiem czy na tej fotce coś widać, Jak dobrze policzyłem to do tej pory użyłem do budowy tego silnika 48 części i zaczynam się zastanawiać czy to nie ślepa uliczka bo i tak wiele nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2016 No to silniczek. Więcej już nie poprawiam, mam dość :( Pozostałe 3 silniki też już prawie gotowe, chłodnice tez sie budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 siadam i popatrzę a nie odlewałeś pozostałych tylko robiłeś 4 oddzielnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2016 Odlewałem tylko korpus. Reszta dorobiona, popychacze , kolektory, rury wydechowe, mechanizm sterujący i inne drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2016 silniki prawie skończone Tylko muszę dać inny zbiornik na paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Ładna manufaktura! Silniki na paletach do wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2016 Palety są z innej skali 1/43 ale fajnie wyglądają na nim silniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Rozwala mnie ta Twoja dlubanina. Wciaz zagladam i podziwiam te cudenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 Wieczorkiem porobię lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 1 Lutego 2016 Autor Share Napisano 1 Lutego 2016 No to silniczek gotowy do transportu i zamontowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 2 Lutego 2016 Autor Share Napisano 2 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 3 Lutego 2016 Autor Share Napisano 3 Lutego 2016 Dwa silniki już dojechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 23 Lutego 2016 Autor Share Napisano 23 Lutego 2016 Po kilku perturbacjach udało się wszystko poskładać. Nowe linki, nowa kabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 2 Marca 2016 Autor Share Napisano 2 Marca 2016 Lato mamy tej zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Super, naprawdę piękny wyszedł, z czego robiłeś naciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Naciągi to zwykła żyłka i w sumie chyba najłatwiejsza sprawa. Tu praktycznie wszystko było robione od podstaw, poza silnikami których korpusy sobie sklonowałem. Cała reszta to drut, blacha i drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Witam A gdzie Plastik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 No nie ma ani grama. Wszystko praktycznie z recyklingu, Zresztą o wszystkim pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi