kommar Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich. Przedstawiam model, który wykonałem ostatnio. Pozdrawiam. Edytowane 1 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Witam, jakiej to firmy model? Gąsienice to ogniwka? Ogólnie model bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Ładnie się prezentuje,jak dla mnie odpryski ciut za agresywne-myślę że zamiast czarnego lepszy byłby brąz Van Dycka,gąsienice też bym styrał troche żeby się wtapiały w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Mimo podniszczenia model bardzo czysto zrobiony. Chyba rzeczywiście obicia trochę za ciemne, ale wg mnie zdecydowanie przesadziłeś z okopceniem wydechów. I ten kremowy kolorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Dzięki za uwagi. Poprawiłem obicia i jeszcze nad nim popracuję. Pozdrawiam Wszystkich Edytowane 1 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 PRO maluszek, i faktycznie po zmianch lepiej , (osobiscie przeszkadza mi tylko gdzieniegdzie "czysty" kolor bialy, ale to moze fotek wina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 Doczepić się można również srebnego koloru karabinków, ale może być to również wina zdjęć. No i w końcu napiszesz jakiej firmy to model? Bo Dragona to chyba nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 2 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2007 Model Tristar 35008. Fajnie się go skleja i ma dobre pojedyńcze gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi