jakub476 Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ "Przejażdżka nim zmrozi krew w żyłach szybciej niż syberyjska zima. - Snow bEarVO" Udało się zdążyć, a obawiałem się tego terminu mocno. Jestem bardzo zadowolony z modelu. Pierwszy udany zwykły biały, pierwsze składane fototrawione tarcze, pierwsze zabawy z jakimi przewodami w podwoziu. I chyba najciekawsze osiągnięcie - prywatny rekord czasowy. Wiem, że tu nie ma zwyczaju, ale dodam. Lista modyfikacji: - Lakier Gunze C1 - Felgi Volk TE37 (Aoshima, Hobby Design) - Wentyle (Handmade) - Opony (Tamiya, Handmade) - Hamulce (Crazy Modeler, Resin, Hobby Design, Handmade) - Recaro SPG (Resin, Hobby Design) - Harness Bar (Handmade) - Pasy szelkowe Takata (Tuner model manufactory, Hobby Design, Eduard, Reji, Studio27) - Znaczki Mitsubishi (MSM) - Lusterka Ralliart (Tamiya, Aoshima) - Carbon na spoilerze (MSM) - Splitter (Handmade) - Tow hook (Hobby Design) - Zamek na tylnej klapie (Fujimi/Ka-models) - Spryskiwacze (Handmade) - Siatki w wlotach (Aoshima) - Tłumik A'pexi N1 (Fujimi) - Wywiercony otwory w podwoziu i wahaczach - Przewody paliwowe i hamulcowe (Handmade) - Intercooler (Resin, Handmade) - Splitter (Handmade) Edytowane 21 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 15 Listopada 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 2 Punkty: 1327 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim. Bardzo fajny konkurs. Dzięki niemu zrobiłem wg mnie swój najlepszy model i w dodatku w rekordowym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Zgadzam się Jakub - to Twój najlepszy model jaki zrobiłeś. Trochę szkoda, że nie został bardziej doceniony w ocenie końcowej. Nie mniej jednak szczerze gratuluję zwycięstwa i zajętego miejsca - przegrać z takim modelem to prawdziwa przyjemność Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 21 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Stycznia 2016 :-) jeszcze raz gratuluje! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi