xerix Napisano 17 Listopada 2015 Napisano 17 Listopada 2015 Cześć, Była chwila wolna to skończyłem Merkavę. Zestaw to pudło + lina. Robiłem go jako test przed kolejnym podejściem, już z blachami, antypoślizgiem itd. Proszę o tip-y co poprawić w kolejnym. To dopiero 3cia pancerka jaką kleiłem Cytuj
Mr. Klasa Napisano 17 Listopada 2015 Napisano 17 Listopada 2015 Bardzo ładny model . Jedyne, co można by jeszcze przy nim zrobić to metaliczne przetarcia na wystających elementach gąsienic i zębach kół napędowych. Cytuj
morfeusz84 Napisano 17 Listopada 2015 Napisano 17 Listopada 2015 Merkava - najpiękniejszy czołg świata , oraz jedyny w swoim rodzaju ( silnik z przodu ) Wysłane z iPhone 6s+za pomocą Tapatalk Cytuj
Barthass Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Jak na prosto z pudła, to wygląda nieźle PS. Mamy też polskie określenie na "Lebanon", a mianowicie Liban Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 ( silnik z przodu) Tanque Argentino Mediano Cytuj
tankrider Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Światła pomaluj z przodu i z tyłu. Tak to bardzo fajnie to wyszło. Cytuj
kornik_69 Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Przyłączam się do opinii kolegów. Całkiem nieźle wykonana, pudełkowa "jedyneczka". Podoba mi się wyważone kurzenie i delikatne zacieki. Pozdrawiam Kornik Cytuj
morfeusz84 Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 ( silnik z przodu) Tanque Argentino Mediano Ok , ale i tak merkava jest najładniejsza Wysłane z iPhone 6s+za pomocą Tapatalk Cytuj
xerix Napisano 18 Listopada 2015 Autor Napisano 18 Listopada 2015 Jak na prosto z pudła, to wygląda nieźle PS. Mamy też polskie określenie na "Lebanon", a mianowicie Liban Hehe. Ja z czeskiej ziemi nadaję Cytuj
Barthass Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Tanque Argentino Mediano Ale to ustrojstwo zbudowane jest na kadłubie Mardera, to się nie liczy Hehe. Ja z czeskiej ziemi nadaję A to w takim razie przepraszam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi