micmal Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Koniec końców temat tutaj wstawiłem, choć bardziej to do działu "Podstawka" pasuje, ale jest czołg, samochód i ludziki, to ląduje tutaj. Dla chętnych warsztat viewtopic.php?f=87&t=49806 Tak w skrócie: 1. Czołg - Matilda, Tamiya 2. Jeep. Tamiya + dodatki z Black Doga 3. Figurki - dwa zestawy Dartmoor 4. Kamienie - piaskowiec 5. Dno wadi - pasta Vallejo, pigmenty, pastele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Bardzo ladnie wykonane figurki i pojazdy. Cala scenka bardzo mi sie podoba , szkoda tylko ze niepokusiles sie o zrobienie skrenconych kol w Jeep-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Brawo Michał. Wszystko mi się podoba. Bierz się za kolejną pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Brawo - Super. Trochę ten żółto - piaskowy bije po oczach ale tak ma być Trzeba też zrobić Matyldę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Kawał dobrej pustynnej roboty! Moje Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Tam takie wielkie kamulce mają? Poza tym - great job ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2015 szkoda tylko ze niepokusiles sie o zrobienie skrenconych kol w Jeep-ie. Pewnie masz rację, trochę ciekawiej by było, ale... po ptakach Bierz się za kolejną pracę. Właśnie bawię się przy włoskim M13/40. Trochę ten żółto - piaskowy bije po oczach Fakt jest żółto/pomarańczowo, choć na fotkach ten efekt jest o wiele bardziej widoczny, cóż trza dalej trenować fotki Tam takie wielkie kamulce mają? Poza tym - great job ;) Są i duże i małe Dzięki Panowie za pozytywny odbiór pracy Mogło wyjść lepiej. Kamienie trochę trącą panierką z KFC. Trza było wypełnienia pomiędzy kamlotami zrobić z innego piasku niż ten, który pozostał po "młotkowaniu" piaskowca. Jest on jednak trochę za gruby i lepiej sprawdziłby się piasek do szynszyli czy też piasek kwarcowy. Koledzy z innego forum taką radę dali i w pełni się z nią zgadzam. Ale koty za płoty i trza kolejny model kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi