raval74 Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 BTR-80 Sił Ukraińskich z okresu OIF Baza AL Kut - Irak 2004 I na koniec miły akcent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 2 Grudnia 2015 Share Napisano 2 Grudnia 2015 Jakos tak nikt nic nie pisze, to moze ja pierwszy. Generalnie model mi sie podoba, ale nie jestem przekonany co do Twojego wascha, miejscami za mocny, a w innych miejscach malo widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2015 Jakos tak nikt nic nie pisze, to moze ja pierwszy. Generalnie model mi sie podoba, ale nie jestem przekonany co do Twojego wascha, miejscami za mocny, a w innych miejscach malo widoczny. Czyli sugerujesz że wash powinien być wszędzie jednolity ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Mnie się podoba. Dwie małe uwagi. Napraw te złamaną antenę i może delikatnie przykurz tylne światła - teraz tą czerwienią dają po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Fajny! To ten model trumpka w 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi