Tomek Mroczkowski Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Jak skończę Luchsa i MiG-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2016 Wracamy z tematem. Podmieniłem tło, nie wiem czy lepiej to wygląda niż na ciemnym. W dalszym ciągu brak oświetlenia Wieża zyskała tuby granatów dymnych plus wizjery. Widac swoją drogą gdzie były wypychacze... Zestaw póki co prezentuje się tak, 5 na 10 Zawieszenie i tył Przy zawieszeniu zrobiłem błąd, a raczej instrukcja kazała go zrobić. Taka to ona czytelna, ale w sumie i tak tłumacze się tym, że nie będzie widać, ale ku przestrodze, zanim wklei się wahacze (?) ze sprężynami trzeba przyjrzeć się krokowi 24. Tyle, do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Zdobyłem trochę fantów i za jakiś czas wracamy do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Jest lufka-będzie dobrze jakieś malowanie egzotyczne ,plamy czy zapowiadany"zielony"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Jeszcze będę się wahał i możliwe, że skończy on w 3-barwnym NATO, gdyż wcześniej planowany w samej zieleni ma inne opony niż daje nam Revell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Marca 2016 Autor Share Napisano 13 Marca 2016 Psiknięty pierwszą warstwą XF-67 Jutro druga warstwa i będziemy kończyć z rysiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Czyli zielony jeśli chodzi o produkty Revella to jestem skłonny do ich latadeł w starszej pancerce plastik mają jak w Skifie Tobie ładnie się poskładał moim zdaniem w 3 kolorkach by wyglądał lepiej ale jak uważasz tak zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Kwietnia 2016 Share Napisano 14 Kwietnia 2016 Jak tutaj się toczą sprawy? Wczoraj zakupiłem ten sam model. Po pierwszych przymiarkach wszystko ładnie do siebie pasuje. Chociaż jak badam detale to już sprawy mają się gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Mirku, wiem, że 3 kolorki lepsze - ale to model leniuchowaty i nie chce mi się po prostu bawić z maskowaniem Co do postępów, upaćkałem wizjery, nałożyłem kalkomanie przy których okropnie widać film, ale nie przejmuje się, mam nadzieje tylko, że to zniknie po wszelkich zabiegach eksploatacyjnych. Zdjęcia jak zawsze czasami za dużo pokazują wieża po sidoluksie, kadłub jeszcze nie tknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Kontynuujemy temat, koła na sucho więc nie przykładałem się do bieżnika, brak dupereli typu tylne światła, kierunkowskazy, czarne osłony na antenach. Strasznie zabawkowo wygląda jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Teraz dopiero zaczyna się zbawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi