LordDisneyland Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Dzięki wielkie za inbox, czołg mi się podoba, a i model coraz bardziej... Martwi mnie trochę ta lufa, znając moje szczęście cuś pewnie schrzanię. Czy po drugiej stronie ogniwek gąsienic nie ukrywają się jakieś paskudne niespodzianki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2015 Ha! Teraz widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Jakość wyprasek jest bardzo dobra i wrażenie ogólne wspaniałe (mam już ten model). Obawiam się tylko, że Toldi będzie dość trudny w montażu - wahacze są oddzielnymi częściami i poskładać to wszystko tak, żeby trzymało geometrię i nie rozleciało się przy montażu gąsienic może być dość trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 Genialny zestaw. Czyste formy, bez żadnych nadlewów, jakość form modeli ciągle rośnie. poskładać to wszystko tak, żeby trzymało geometrię i nie rozleciało się przy montażu gąsienic może być dość trudno. Dla chcącego zbudować model na dioramie , z różnym ustawieniem kół wobec siebie jakie ma miejsce w jeździe po terenie może to być zaletą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 pojawiły się gąski do toldika http://www.balatonmodellshop.co.uk/Track-set-for-Toldi-kit-IBG-1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 I teraz wykonywanie zawieszenia w pozycji pracującej ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Mam ochotę na Toldiego z późnych wersji one dopiero po nowym roku będą w sprzedaży. Oglądałem wypraski w sklepie myślę że prosto z pudła można będzie go spokojnie poskładać, cieszy fakt blaszanych gąsek. Ciekawe co w przyszłym roku opracuje IBG w "super" skali może Rosomak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi