zloty Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Model Revell,blacha Eduarda,pitoty Mastera,kalki Czech Models. Plastik taki sobie,niby dobrze spasowany a linie podziału różnej grubości na poszczególnych segmentach.Kompletny brak nitów,szkiełko też pozostawia wiele do życzenia.Kalkomanie zestawowe grube i słabo reagująca na płyny. Jak na świeży model to kiepsko. Popełniłem "czeski błąd" ale nie powiem jaki Miłego oglądania galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 12 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 12 Grudnia 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 9 Punkty: 1175 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Kolejny fajny model pięknego samolotu, który nie został niestety doceniony, a szkoda. Bardzo udana robota, porządne malowanie i te kapitalne kalkomanie na deser. Dla mnie jeden z najfajniejszych w konkursie i do tego dobry warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2016 Dzięki. Ogólnie jestem zadowolony.Udało mi się zróżnicować te szare kolory choć jest to widoczne po tzw drugim rzucie oka.Ale w skali 72 nie widzę tego inaczej. Kalki rewelacja polecam,producent ma jeszcze kilka fajnych okolicznościowych malowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 4 Stycznia 2016 Cześć Nadal nie otrzymałem odpowiedzi na maila (wysyłałem PW z prośbą o dane adresowe). Jeśli chcesz otrzymać dyplom, proszę wyślij maila do mnie. pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2016 Dostałem maila - dzięki ;-) P.S. Bardzo fajny model zrobiłeś! Super malowanie! Czekam na równie wspaniałe odsłony Twojego talentu w przyszłości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2016 Dostałem maila - dzięki ;-) P.S. Bardzo fajny model zrobiłeś! Super malowanie! Czekam na równie wspaniałe odsłony Twojego talentu w przyszłości! Dziękuję za słowa uznania i za dobrze zorganizowany konkurs. Mam nawet temat na nowy zawody. Byle do wiosny... ups do LATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi